Akut ovat kulutushyödykkeitä. Akkujen käyttötavat ja käyttöympäristöt vaikuttavat niiden elinkaareen.
Jos sinun on ladattava puhelintasi liian usein ja akun latauksen kesto on selvästi lyhentynyt, käy lähimmässä palvelukeskuksessa.

Akun heikkeneminen

Tavallisia merkkejä akun heikkenemisestä ovat akun latauksen keston voimakas lyheneminen ja odottamattomat sammumiset.
Tietoja laitteen odottamattomista sammumisista.

- Akun sähkökemiallinen heikkeneminen

Nämä tilanteet ilmenevät toistuvan akun käytön jälkeen, minkä tuloksena akku heikkenee sähkökemiallisesti.
Voimakas heikkeneminen voi aiheuttaa syviä ja äkillisiä jännitteen alenemisia, minkä vuoksi laite sammuu suojatakseen sähköosia.

- Käyttöympäristöstä johtuva väliaikainen sammuminen

Erittäin kylmä ympäristö voi aiheuttaa suuremman jännitteen putoamisen.
Tässä tapauksessa laite sammuu suojatakseen osia.

Merkit akun heikkenemisestä

Kun akun teho heikkenee, akku voi tyhjentyä merkittävästi tai sammua, vaikka näytön mukaan akussa on vielä latausta jäljellä.
Jos sinulla on ongelmia heikenneen akun suhteen, käy lähimmässä palvelukeskuksessa.

Lumihiutale-kuvake Lumihiutale-kuvake

Tämä voi tapahtua kylmissä talvilämpötiloissa, ja toistuvuus voi lisääntyä heikkenemisen myötä.

Videopeli-kuvake Videopeli-kuvake

Erittäin suorituskykyisten sovellusten kuten peli- ja kamerasovellusten kohdalla voidaan havaita suorituskyvyn alenemista ja vastausajan hidastumista.

Milloin akku on vaihdettava

Jos odottamattomia sammumisia, akun latauksen keston voimakasta lyhentymistä tai muita akkuun liittyviä ongelmia esiintyy usein, tarkistuta puhelimesi lähimmässä palvelukeskuksessa.
Laitteesi takuusta riippuen saatat saada korvaavan tilalle.
Me voimme ilmoittaa laitteen ponnahdusviesteillä, että akkusi on vaihdettava.

Kuva laitteen ylläpitoneuvoista koskien akun kulumista / suorituskyvyn huonontumista. Kuva laitteen ylläpitoneuvoista koskien akun kulumista / suorituskyvyn huonontumista.

1. Napsauta ‘tilapalkin’ ilmoitusta.

Kuva Akun kuluminen / suorituskyvyn huonontuminen -huomautuksesta. Kuva Akun kuluminen / suorituskyvyn huonontuminen -huomautuksesta.

2. Tarkista tiedot akun tilasta.

Helppokäyttöinen itsediagnosointi

Samsung Galaxy -puhelimen akun kunnon tarkistaminen

Onko laitteesi hidastunut? Kokeile Phone Carea, joka on saatavilla Samsung Members -sovelluksessa.
Voit tarkistaa akun tilan ja optimoida sen käytön hetkessä.

Kuva Samsung Members -sovelluksesta, jossa Tuki-kuvake on korostettu. Kuva Samsung Members -sovelluksesta, jossa Tuki-kuvake on korostettu.

1. Avaa Samsung Members -sovellus ja napauta alhaalla Tuki-kohtaa.

Kuva Galaxy S23 Ultran diagnostiikasta, jossa puhelimen diagnostiikka on korostettu. Kuva Galaxy S23 Ultran diagnostiikasta, jossa puhelimen diagnostiikka on korostettu.

2. Tarkista akun tila puhelimen diagnostiikasta.

Kuva diagnostiikasta, jossa Testaa kaikki -painike on korostettu. Kuva diagnostiikasta, jossa Testaa kaikki -painike on korostettu.

3. Napauta ”Testaa kaikki”.

Samsung Galaxy Watch -kellon akun kunnon tarkistaminen

Käytä uutta Galaxy-diagnostiikkaominaisuutta testataksesi Galaxy Watch -kellosi akun kuntoa ja suorituskykyä.

※ Itsediagnoosia tuetaan Watch 4- ja Watch 5 -sarjoissa sekä myöhemmissä malleissa.

Kuva Galaxy-laitteen jäsensovelluksesta, jossa Tuki-valinta on korostettu. Kuva Galaxy-laitteen jäsensovelluksesta, jossa Tuki-valinta on korostettu.

1. Avaa Samsung Members -sovellus ja napauta alhaalla Tuki-kohtaa.

Kuva yhdistetyistä laitteista, jossa Galaxy-kello on korostettu. Kuva yhdistetyistä laitteista, jossa Galaxy-kello on korostettu.

2. Napauta ”Yhdistettyjen laitten vianmääritys”.

Kuva akun tilakuvakkeesta, joka on korostettu diagnostiikka valinnoissa. Kuva akun tilakuvakkeesta, joka on korostettu diagnostiikka valinnoissa.

3. Valitse diagnostiikkavalinnoista ”Akun tilavalinta”.

※ Pidettävän laitteen itsediagnoosi (yhdistetyn laitteen diagnoosivalikko) näkyy Samsung Members -sovelluksessa vain, kun Galaxy-mobiililaite ja pidettävä laite on yhdistetty ja Galaxy Wearable -sovellus, Members-sovellus ja laitteen ohjelmisto ovat ajan tasalla.

Samsung-akun tutkimus-verifikaatio

Perusteellinen laadunvarmistus

Samsung Galaxy noudattaa kansainvälisiä turvallisuusstandardeja tarjotakseen turvallisuutta ja korkealuokkaisia akkuja.
Tarjoamme akkuja, jotka ovat käyneet läpi sekä sisäisiä tarkastuksia että luotetun kolmannen osapuolen tekemiä laaduntarkistuksia.

※ Lisätodistus globaalien vaatimusten ohella voi vaihdella maan/tuotteen mukaan.