Akun optimaalinen käyttöympäristö

Galaxy-laitteen ihanteellinen käyttölämpötila on 0°- 35°C.
Jatkuva käyttö tai lataaminen äärimmäisissä lämpötiloissa voi nopeuttaa akun kulumista.
Tilapäinen altistuminen äärimmäisille lämpötiloille aktivoi laitteen suojatoimet akun suorituskykyongelmien minimoimiseksi,
ja latausta rajoitetaan akun suojaamiseksi, jos lämpötila ylittää tietyn alueen.

Vältä odottamattomat sammumiset

Käytä laitetta optimaalisessa käyttölämpötilassa (0°- 35°C)

· Pitkäaikainen käyttö tai säilytys yli 35 °C tai alle 0 °C lämpötiloissa heikentää akun suorituskykyä ja voi johtaa odottamattomiin sammumisiin ja lyhentää akun ikää.
· Jos altistat laitteesi äärimmäisille lämpötiloille, anna laitteen säätää itsensä sopivalle lämpötilalle (0°- 35°C) ennen käyttöä.
· Älä käytä tai pidä puhelinta kuumissa ympäristöissä, kuten kuumassa autossa kesällä, pitkiä aikoja.
· Älä käytä tai pidä puhelinta kylmissä ympäristöissä kuten alle 0-asteisessa ympäristössä talvella.

Jos sammumisia tapahtuu usein, käy lähimmässä palvelukeskuksessa

· Akku on ehkä vaihdettava, sillä akut ovat kulutushyödykkeitä, jotka heikkenevät luonnostaan aikojen kuluessa.

Mene asetusten vihjeisiin akkuiän pidentämiseksi

· Akun kapasiteetti ja käyttötunnit voivat vaihdella laitteen asetusten ja käytön mukaan.

Minimoi akun heikkeneminen
oikealla lataamisella

Käytätkö laitettasi ensimmäistä kertaa? Onko edellisestä käyttökerrasta kulunut jo jonkin aikaa?
Jos vastaus on kyllä, yritä ladata akku täyteen ennen käyttöä.

Galaxy-puhelimen latauskaapeli ja USB-portti Galaxy-puhelimen latauskaapeli ja USB-portti

Galaxy-puhelimen latauskaapeli ja USB-portti

Galaxy Watch -kellon laturi ja kaapeli Galaxy Watch -kellon laturi ja kaapeli

Galaxy Watch -kellon laturi ja kaapeli

Galaxy-nappikuulokkeiden laturi ja USB-portti Galaxy-nappikuulokkeiden laturi ja USB-portti

Galaxy-nappikuulokkeiden laturi ja USB-portti

· Käytä aina alkuperäistä Samsung-laturia, jotta akun heikkeneminen ja vahingoittuminen vältetään.

· Käytä aina oikeantyyppistä laturia. Yhteensopimaton laturi voi vahingoittaa USB-liitäntää.

· Liitä laturi oikein. Virheellinen liitäntä voi vahingoittaa laitetta.

· Irrota laturi pistorasiasta, kun laite on 100 % ladattu, jotta akku ei pääse turpoamaan.

Jos laitettasi ei käytetä,
kokeile seuraavaa

· Sammuta laite ja lataa alkuperäisellä Samsung-laturilla tyhjenemisen estämiseksi.

· Lataa laite noin 50~70 % ennen pitkäaikaista säilytystä.

· Lataa laite joka 3.~6. kuukausi.

· Säilytä viileässä, ei kosteassa tilassa suojataksesi akun suorituskykyä.

Akun heikkeneminen saattaa nopeutua, jos laitteen akku jätetään tyhjäksi pitkäksi aikaa.
Jos sinulla on tarvetta tarkastaa akku, otathan yhteyttä lähimpään tukikeskukseen.(keskus)
Jos haluat hävittää tuotteesi turvallisesti, voit katsoa lisätietoja paikallisesta kierrätysohjelmastasi.