Tarkista ensin puhelimen akkuasetukset

Valitse akkukuvake laitteen ylläpidossa Valitse akkukuvake laitteen ylläpidossa

1.

Mene kohtaan ”Laitteen ylläpito” kohdassa ”Asetukset” ja napauta ”Akku”.

Valitse katso lisää akkuvalikossa Valitse katso lisää akkuvalikossa

2.

Napauta ”Latausasetukset”.

Katso akun asetuksista lataustyyppi Katso akun asetuksista lataustyyppi

3.

Voit vahvistaa latausasetukset, kuten ”Pikalataus” ja ”Nopea langaton lataus”.

※ ’Pikalataus’, ’Supernopea lataus’ ja ’Nopea langaton lataus’ edellyttävät laturia, kaapelia ja lisävarusteita, jotka tukevat toimintoa.
※ Langatonta latausta tuetaan vain tietyissä Galaxy-malleissa ja langattomia latausalustoja myydään erikseen.
※ Joissakin Galaxy-malleissa ’nopea langaton lataus’ on tuettu, ja se on nopeampi kuin ’langaton lataus’.
※ Latausvaihtoehdot voivat vaihdella Galaxy-mallin mukaan.

Latausongelmia?
Kokeile tätä!

• Pidä tauko ja anna älypuhelimesi levätä hetken.

Verkossa selaaminen, videon katselu ja pelien pelaaminen puhelimesi latauksen aikana hidastavat latausta ylikuumenemisen ehkäisyn vuoksi.

Etenkin, jos useita sovelluksia on käynnissä samanaikaisesti tai jos käytät sovelluksia, jotka edellyttävät yhteyden muodostamista
    verkkoon tai muihin laitteisiin, akun kulutus voi olla suurempi kuin latausnopeus.
  • Jos nopea lataus ei toimi, tarkista asetuksesi nähdäksesi, onko nopea lataus valittu.

01. Valitse ’Akun ja laitteen ylläpito’ -kohta ’Asetukset’-valikossa ja napauta ’Akku’.
    02. Napauta ’Lisää akkuasetuksia’.
    03. Tarkista asetusten ’Pikalataus’, ’Supernopea lataus’ ja ’Nopea langaton lataus’ tila ’Lataus’-luokassa alareunassa.

※ Et voi ladata puhelintasi nopeasti tavallisella laturilla.
    ※ Jos nopea langaton lataus ei toimi, tarkista asetuksesi kuten yllä ja varmista, että käytät nopeaa laturia.
  • Jos laitteen tai ympäristön lämpötila on liian korkea tai matala, laitteen suojaustoiminto voi hidastaa latausnopeutta.

Vakaan, nopean latauksen takaamiseksi suosittelemme lataamista huoneenlämmössä.
  • Jos lataat tietokoneeseen liitetyllä USB-liitännällä, jännite on pienempi kuin alkuperäisellä Samsung-laturilla, mikä hidastaa lataamista.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi me suosittelemme alkuperäisen Samsung-laturin käyttöä.
  • - Jos USB-liitäntään tai johtoon on joutunut vieraita osia, laitteen turvatoiminto voi suojata laitetta keskeyttämällä latauksen. Puhdista vieras osa pehmeällä harjalla ja yritä ladata uudestaan.

- langattoman latauksen kohdalla, jos laitteen ja laturin välissä on vieraita osia, lataus voi hidastua. Poista vieras osa ja yritä ladata uudestaan.

- Jos USB-liitännässä tai johdossa havaitaan kosteutta, laitteen turvatoiminto ilmoittaa kosteuden havaitsemisesta ja keskeyttää latauksen. Yritä uudestaan kosteuden poistamisen jälkeen.

※ Jos kosteutta havaitaan (vesitippakuvake), kytke laturi pois laitteestasi. Kostealla lataaminen voi syövyttää USB-liitäntää ja vahingoittaa laitetta.
    Jos USB-liitäntä syöpyy, käy korjauttamassa laite lähimmässä palvelukeskuksessa.
  • Lataus voi hidastua, jos kaapelia ei ole kytketty oikein laitteeseen tai laturiin, jos liitinnasta on muuttunut pitkien käyttöjaksojen vuoksi tai jos pinta on syöpynyt vierasesineiden vuoksi.

Jos latausta jatketaan tässä tilassa, seurauksena voi olla laitteen vioittuminen tai ylikuumeneminen. Suosittelemme, että otat yhteyttä paikalliseen Samsung-tukikeskukseen.
  • Lopettiko se lataamisen?

Sekä laitteen että laturin lämpötila voi nousta latauksen aikana. Tämä on täysin normaalia.

Jos lämpötila nousee tietyn rajan ylä- tai alapuolelle, lataus voidaan katkaista laitteen suojaamiseksi.
  • Laite voi ylikuumeta, jos aloitit latauksen ilman sovellusten sulkemista. Jos luulet laitteen ylikuumenevan, sulje sovellukset ja irrota laturi pistorasiasta. Jatka lataamista, kun laite on jäähtynyt.
  • Jos USB-johto tai laitteen USB-liitäntä on vahingoittunut, se voi ylikuumeta.

Vaihda se uuteen, alkuperäiseen johtoon tai korjauta se palvelukeskuksessa.
  • - Tarkista mahdollisten vieraiden metallisten tai magneettisten osien varalta, joita voi olla laitteen ja laturin välissä, poista osat ja erota laite laturista.
    Jatka lataamista, kun laite on jäähtynyt.

- Jos laitetta ladataan sen kotelon ollessa päällä, se voi ylikuumeta ahtaan tilan vuoksi. Jatka lataamista kotelon poistamisen jälkeen.
  • Jos akkua ladataan kuumassa ympäristössä, kuten auton sisällä kuumana kesäpäivänä, lataus voi pysähtyä laitteen suojaamiseksi.

Kokeile lataamista viileämmässä ympäristössä.