Batterier er forbruksvarer, og levetiden påvirkes av bruksmønstre og -miljøer.
Hvis du syns at du lader telefonen for ofte, og batterilevetiden har blitt
betydelig redusert, kan du besøke nærmeste servicesenter.

Batteriforringelse

Normalt er tegn på batteriforringelse en drastisk reduksjon i batterilevetiden og uventede avslutninger.
Finn ut mer om uventede enhetsnedstengninger.

- Elektrokjemisk forringelse av batteriet

Dette oppstår etter langvarig batteribruk som fører til elektrokjemisk forringelse.
Høye nivåer med forringelse kan forårsake rask og øyeblikkelig spenningsfall, noe som kan føre til at enheten slås av for å beskytte de elektriske komponentene.

- Midlertidig avslutning på grunn av bruksmiljø

Et ekstremt kaldt miljø kan føre til et større spenningsfall.
I slike tilfeller vil enheten slå seg av for å beskytte komponentene.

Tegn på batteriforringelse

Når batterieffektiviteten reduseres, kan batteriet tømmes drastisk raskt eller slå seg av,
selv om skjermen viser mye batteristrøm igjen.
Hvis du har problemer med et forringet batteri, kan du besøke det nærmeste servicesenteret.

Snøflak-ikon Snøflak-ikon

Dette kan oppstå i kalde vintertemperaturer, og frekvensen kan øke avhengig av nivået av forringelse.

Videospill-ikon Videospill-ikon

Med apper med høy ytelse, f.eks.
spill- og kameraapper, kan du oppleve en
reduksjon i ytelse og en langsom responstid.

Når du skal bytte batteri

Hvis du ofte opplever uventet driftsstans, drastisk reduksjon i batterilevetid eller andre batterirelaterte problemer,
bør du oppsøke nærmeste servicesenter for å få kontrollert enheten.
Avhengig av garantien på enheten, kan du muligens kvalifisere for gratis utskifting.
Vi kan varsle deg via en popupmelding på enheten om at batteriet må skiftes ut.

Visning av råd om enhetsvedlikehold med redusert/dårlig ytelse. Visning av råd om enhetsvedlikehold med redusert/dårlig ytelse.

1. Klikk på varslingen på 'Statuslinjen'.

isning av batteri med melding om redusert/dårlig ytelse. isning av batteri med melding om redusert/dårlig ytelse.

2. Kontroller informasjonen om batteristatus.

Brukervennlig egendiagnose
for batteri

Kontrollere Samsung Galaxy-telefonens batteristatus

Reagerer enheten saktere enn før? Prøv å bruke funksjonen for telefonvedlikehold, som du finner i Samsung-medlemsappen.

Du kan kontrollere batteristatus og optimalisere bruken på sekunder.

Visning av Samsung-medlemsappen med støtteikonet uthevet. Visning av Samsung-medlemsappen med støtteikonet uthevet.

1. Åpne Samsung-medlemsappen og trykk på «Brukerstøtte» nederst.

Visning av Galaxy S23 Ultra-diagnostikk med funksjonen for telefondiagnostikk uthevet. Visning av Galaxy S23 Ultra-diagnostikk med funksjonen for telefondiagnostikk uthevet.

2. Kontroller batteristatusen ved bruk av «Telefondiagnostikk».

Visning av diagnostikkfunksjonen med knappen Test alt uthevet. Visning av diagnostikkfunksjonen med knappen Test alt uthevet.

3. Trykk på «Test alle».

Kontrollere Samsung Galaxy-klokkens batteristatus

Bruk den nye Galaxy-diagnostikkfunksjonen for å teste ytelsen og batteristatusen til Galaxy-klokken.

※ Selvdiagnostikk støttes på 4- og 5-seriene og senere modeller.

Visning av app på Galaxy-enhet med alternativet Støtte uthevet. Visning av app på Galaxy-enhet med alternativet Støtte uthevet.

1. Åpne Samsung-medlemsappen og trykk på «Brukerstøtte» nederst.

Visning av tilkoblede enheter med Galaxy-klokke uthevet. Visning av tilkoblede enheter med Galaxy-klokke uthevet.

2. Trykk på «Tolkoblet enhetsdiagnostikk».

Visning av uthevet batteristatusikon i diagnostikkalternativene. Visning av uthevet batteristatusikon i diagnostikkalternativene.

3. Velg «Batteristatus»-alternativet fra diagnostikkalternativene.

※ Alternativet for selvdiagnostikk av bærbare enheter (menyen for diagnostikk av tilkoblede enheter) vises i Samsung-medlemsappen kun når Galaxy-mobilenheten er tilkoblet den bærbare enheten og både Galaxy Wearable-appen, medlemsappen og enhetens programvare er oppdatert.

Samsung
batteriforskningsverifisering

Grundig kvalitetssikring

Samsung Galaxy overholder internasjonale sikkerhetsstandarder for å levere sikre batterier med høy kvalitet.
Vi leverer batterier som har gjennomgått interne verifiserings- og kvalitetstester av pålitelige tredjeparts sertifiseringsinstitusjoner.

※ Ekstra sertifikat utover globale krav kan variere fra land og produkt.