Dette skal du gjøre når SmartThings-appen ikke legges til TV-en

SmartThings-appen kan være praktisk når du bruker din Samsung Smart TV og andre Samsung-apparater. Hvis av en eller annen grunn SmartThings-appen ikke kunne legge til enheten din midt i prosessen, er det imidlertid flere måter å feilsøke dette problemet på. Bare følg trinnene nedenfor.

Bilde av SmartThings-appen som kobler til Smart TV

Sjekk statusen på det trådløse nettverket

Når du legger til en enhet via Wi-Fi, må TV-en og smarttelefonen være koblet til samme nettverk. Dessuten må smarttelefonen og TV-en være logget på samme Samsung-konto for å pares.

TV-er produsert etter 2017 og som støtter Bluetooth, har en BLE (Bluetooth Low Energy) funksjon så du kan søke etter og sette opp enheter uten å være koblet til det samme nettverket.

Innstillinger valgt på smarttelefonen Innstillinger valgt på smarttelefonen

Trinn 1. Trykk på Innstillinger på smarttelefonen din.

Tilkoblinger valgt i menyen innstillinger Tilkoblinger valgt i menyen innstillinger

Trinn 2. Trykk på Tilkoblinger.

WiFi valgt i menyen Tilkoblinger WiFi valgt i menyen Tilkoblinger

Trinn 3. Trykk på Wi-Fi.

WiFi-rutermeny deaktivert WiFi-rutermeny deaktivert

Trinn 4. Velg ruteren, og skriv inn din PIN-kode (om nødvendig).

Merknad:

• Hvis mer enn 10 enheter er koblet til ruteren, kan registreringen mislykkes.
  • Hvis ruteren og TV-en er langt fra hverandre, går kommunikasjonen kanskje ikke glatt, og registreringen kan mislykkes.

Sørg for at TV-en din er støttet, og prøv deretter å registrere enheten i SmartThings-appen på nytt.

Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på Legg til (pluss-ikonet).

Enhet valgt i SmartThings-appen Enhet valgt i SmartThings-appen

Trinn 2. Trykk på Enhet.

Etter merke valgt i menyen Legg til enhet Etter merke valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 3. Trykk på Etter merke.

Samsung valgt i menyen Legg til enhet Samsung valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 4. Velg Samsung.

TV valgt TV valgt

Trinn 5. Velg TV.

Start valgt Start valgt

Trinn 6. Trykk Start.

Plassering og Rom valgt i SmartThings-appen Plassering og Rom valgt i SmartThings-appen

Trinn 7. Velg Plassering och Rom for TV-en din.

Bilde med instruksjoner i å slå på TV-en Bilde med instruksjoner i å slå på TV-en

Trinn 8. Slå på TV-en din ved bruk av fjernkontrollen.

Bilde med instruksjoner i å velge OK på TV-en din Bilde med instruksjoner i å velge OK på TV-en din

Trinn 9. Velg OK.

Bilde med PIN-kode angitt i SmartThings-appen Bilde med PIN-kode angitt i SmartThings-appen

Trinn 10. Skriv inn PIN-koden som vises på TV-skjermen.

Bilde med instruksjoner om at TV-en blir registrert på Samsung-kontoen din Bilde med instruksjoner om at TV-en blir registrert på Samsung-kontoen din

Trinn 11. Vent til TV-en er registrert på Samsung-kontoen din.

Ferdig valgt Ferdig valgt

Trinn 12. Angi navnet på TV og trykk på Ferdig. Registreringen er fullført.

Merknad: Avhengig av smarttelefonmodellen kan dette navnet være annerledes.

Sørg for at TV-en din er støttet, og prøv deretter å registrere enheten i SmartThings-appen på nytt.

Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen

Trinn 1. Trykk på Legg til (pluss-ikonet) på smarttelefonen din.

Enhet valgt i SmartThings-appen Enhet valgt i SmartThings-appen

Trinn 2. Trykk Enhet.

Etter enhetstype og TV valgt i menyen Legg til enhet Etter enhetstype og TV valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 3. Trykk på Etter enhetstype og TV.

Samsung valgt i menyen Legg til enhet Samsung valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 4. Velg Samsung.

Alternativet Sørg for at TV-en din er støttet er valgt Alternativet Sørg for at TV-en din er støttet er valgt

Trinn 5. Velg Sørg for at TV-en din er støttet.

Liste over støttede enheter valgt Liste over støttede enheter valgt

Trinn 6. Trykk på liste over støttede enheter.

Søkelinje valgt øverst på skjermen Søkelinje valgt øverst på skjermen

Trinn 7. Hvis TV-en din ikke er på listen, så trykk på Søk øverst på skjermen.

Søkelinje valgt øverst på skjermen Søkelinje valgt øverst på skjermen

Trinn 8. Skriv inn TV’-ens modellnummer.

Se etter programvareoppdateringer

Sørg for at programvaren på smarttelefonen din og SmartThings-appen er oppdatert, og oppdater om nødvendig fastvaren på TV-en din også.

Merknad: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner som kjører Android 8.0 eller høyere, og iOS 12.0 eller høyere.

Meny valgt i SmartThings-appen Meny valgt i SmartThings-appen

Trinn 1. Trykk Meny (de tre horisontale strekene).

Innstillinger valgt i SmartThings-appen Innstillinger valgt i SmartThings-appen

Trinn 2. Trykk på SmartThings-innstillinger.

Om SmartThings valgt i menyen SmartThings-Innstillinger Om SmartThings valgt i menyen SmartThings-Innstillinger

Trinn 3. Sveip til og trykk på Om SmartThings.

Programvareoppdateringsmeny vist Programvareoppdateringsmeny vist

Trinn 4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykk på Oppdater.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen og naviger til Innstillinger.

Innstillinger valgt på TV-startmenyen

Trinn 2. Velg Support > Programvareoppdatering.

Programvareoppdatering valgt i menyen Støtte

Trinn 3. Velg Oppdater nå.

Oppdater nå valgt i programvareoppdateringsmenyen

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung Smart-TV bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.