GPS ei toimi asianmukaisesti Samsung-älykellossa

Sinun Samsung-älykellossasi on GPS-anturi, joka voi seurata ajantasaista sijaintiasi ottamatta yhteyttä puhelimeen. Kun kello on yhdistetty puhelimeen, se saa GPS-sijaintinsa puhelimelta paikannustarkkuuden parantamiseksi.

älykello
1 Tarkista kellorannekkeesi

Jos käytät metalliranneketta yhdessä Galaxy Watch:n kanssa, se voi aiheuttaa antennihäiriöitä ja vaikuttaa GPS:n tarkkuuteen.

2 Tarkista ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset korjaavat häiriöitä ja parantavat kellosi suorituskykyä. Tarkista varmuuden vuoksi säännöllisesti ohjelmistopäivitykset painamalla Ohjelmistopäivitys-kohtaa kellon asetuksissa tai käyttämällä Galaxy Wearable -sovellusta puhelimellasi.

3 Siirry ulkoilmaan ja käynnistä kello uudelleen

Jos olet sisätiloissa, mene ovesta ulos ja käynnistä kello uudelleen. Älä seiso rakennusten välissä äläkä mene huonoihin sääoloihin, kuten myrskyyn.

1. Käynnistä kello uudelleen painamalla ja pitämällä alhaalla Aloitus-painiketta (Virta-painiketta) ja Takaisin-painiketta samanaikaisesti.
  2. Napauta sitten Sammuta. Kun kello on täysin sammunut, paina ja pidä painettuna Aloitus-painiketta (Virta-painiketta) uudelleen sen käynnistämiseksi uudelleen.
4 Varmista, että puhelimesi on kytketty mobiiliverkkoon

Siirry puhelimessasi kohtaan Asetukset, napauta sitä ja napauta sitten Tietoja puhelimesta. Napauta Tilatiedot ja napauta sitten SIM-kortin tila. Varmista, että mobiiliverkon tilana näkyy “Kytketty”.

Jos puhelimessasi on ongelmia, kuten puuttuvat mobiilitiedot tai heikko signaali, ota yhteyttä operaattoriisi ja pyydä verkkotukea.

Mobiiliverkon tilana näkyy Ei saatavissa
5 Varmista, että kello ja puhelin ovat yhteydessä Bluetoothiin

Avaa Galaxy Wearable -sovellus puhelimellasi. Voi olla välttämätöntä napauttaa Aloitus-välilehteä. Jos laitteet on yhdistetty Bluetoothin kautta, näytössä näkyy "Kytketty" -viesti.

• Jos laitteita ei ole yhdistetty, niiden nimet näkyvät himmennettyinä. Napauttamalla laitteen nimeä voit yhdistää laitteet uudelleen.
  • Jos laitteet on kytketty Wi-Fin kautta, sovellus ilmoittaa: “Etäyhteydessä”. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee siirtyä kohtaan Asetukset, napauttaa Yhteydet ja napauttaa sitten joka laitteella Bluetooth. Käännä sitten päälle Bluetoothin valitsin.
6 Avaa GPS-sovellus ja tarkista sijaintisi

Jos olet ulkosalla, avaa GPS:ää käyttävä sovellus, joka voi näyttää sijaintisi sekä kellossasi että puhelimessasi. Voit esimerkiksi käyttää Under Armourin MapMyRun-sovellusta sijaintisi määrittämiseen. Voi olla välttämätöntä aloittaa harjoitus sovelluksessa ja siirtyä sitten karttanäyttöön sijaintisi selvittämiseksi.

Vaikka GPS toimii rakennuksen tai talon sisällä, se toimii parhaiten ulkoilmassa, missä on avoin näkymä taivaalle niin, että signaaleja voidaan vastaanottaa ja satelliittiyhteydet toimivat. Seuraavat asiat voivat häiritä GPS-signaaleja:

• Kellosi ja puhelimesi ovat olleet irti yhteyksistä kauemmin kuin päivän ajan.
  • Paikallistamispalvelut on poistettu käytöstä kelloltasi ja puhelimeltasi tai molemmista.
  • GPS-signaali on heikentynyt, koska rakennukset estävät suoran näkymän taivaalle. Se voi heikentyä myös huonoissa tai pilvisissä sääoloissa.
7 Nollaa kello

Jos ongelma jatkuu, nollaa kello käyttämällä Galaxy Wearable -sovellusta. Kun nollaus on valmis, yhdistä kello uudelleen puhelimeesi ja jatka sitten ohjelmistopäivitysten seurantaa.