Kuinka käyttää Galaxy Watchin kehystä

Galaxy Watchissa on pyörivä kehys tai kosketuskehys. Kierrä kehystä myötä- tai vastapäivään, jotta pääset helposti käsiksi kellon eri ominaisuuksiin. Katso alla olevasta oppaasta, miten Galaxy Watchin kehystä käytetään.

Galaxy Watchin kehyksen ominaisuudet

Galaxy Watch Activessa, Galaxy Watch Active2:ssa, Galaxy Watch4:ssä ja Galaxy Watch5:ssä on kosketuskehys, joka on täysin digitaalinen. Voit vierittää eri sovellusten ja näyttöjen välillä painamalla ja pyyhkäisemällä kevyesti näytön reunaa sormenpäällä.

Galaxy Watchin kehyksen ominaisuudet

Huomautus:

• Galaxy Watch4 Classicissa on fyysinen kehys, jota voit kiertää sormillasi.
  • Jos haluat poistaa kosketuskehyksen käytöstä, siirry kohtaan Asetukset, napauta Yleiset > Kosketuslevy ja poista ominaisuus käytöstä.

Voit siirtyä muihin näyttöihin kiertämällä kosketuskehystä. Kierrä kellotaulun kosketuskehystä vastapäivään näyttääksesi ilmoitusnäytön.

Voit siirtää ruutuja kiertämällä kehystä. Kehyksen kiertäminen myötäpäivään korostaa peräkkäin ruutuja tässä suunnassa.

Huomautus:

• Ruudut ovat sovellusten ja ominaisuuksien pikakuvakkeita, jotka voit lisätä kellosi näytöksi.

Voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta, kirkkautta jne. kiertämällä kosketuskehystä. Käännä kirkkauden säätönäytössä kehystä myötäpäivään lisätäksesi näytön kirkkautta.

galaxy watch kehys säädä äänenvoimakkuutta ja kirkkautta

Voit vastata puheluun tai ohittaa hälytyksen kääntämällä kosketuskehystä myötäpäivään. Käännä kosketuskehystä vastapäivään hylätäksesi puhelun tai vaientaaksesi hälytyksen.

Galaxy Watch kehys vastaa puheluun tai hylkää puhelu