Voit mitata kehon koostumuksen Galaxy Watch4 -sarjan kelloilla

Galaxy-älykelloissa on useita edistyksellisiä toimintoja, jotka parantavat terveyttäsi. Galaxy Watch4 -sarjan kelloissa on enemmän lisäantureita, jotka analysoivat kehoasi tarkemmin. Uuden bioelektrisen impedanssianalyysin (Bioelectrical Impedance Analysis, BIA) anturin avulla voit mitata kehosi rasvan ja luustolihaksien määrän. Mittaa kehon koostumus Galaxy-kellolla noudattamalla alla olevia ohjeita.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Ymmärrä kehoasi bioelektrisen impedanssianalyysin (BIA) avulla

Watch4 kehon koostumus.

Älyvaakalaitteissa usein käytetty bioelektrisen impedanssianalyysin (BIA) anturi voi mitata kehosi koostumuksen, kuten luustolihaksien määrän ja rasvan määrän. Anturi lähettää kehoon mikrovirtoja, jotka mittaavat kehon lihasten, rasvan ja veden määrän. Älä mittaa kehon koostumusta, jos olet raskaana, vaikka se ei ole haitallista ihmisille.

Galaxy Watch4 -kelloilla voit tarkistaa kehosi tilan 15 sekunnissa yhdellä kosketuksella.

Huomio seuraavat olosuhteet ennen kehon koostumuksen mittaamista

Saat tarkemmat kehon koostumuksen mittaustulokset noudattamalla näitä mittausolosuhteita:

• Tee mittaus samaan aikaan päivästä (mittaaminen aamulla on suositeltavaa).
  • Tee mittaus tyhjällä vatsalla.
  • Tee mittaus käytyäsi vessassa.
  • Tee mittaus, kun sinulla ei ole kuukautisia.
  • Tee mittaus ennen toimintoja, jotka nostavat kehon lämpötilaa, kuten urheilu tai suihkussa tai saunassa käyminen.
  • Poista metalliesineet, kuten kaulakorut, keholta.

Kehon koostumuksen mittaaminen

Mittaa kehon koostumus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Watch4 mittauksen vaihe 1. Watch4 mittauksen vaihe 1.

Vaihe 1. Valitse sovellusnäytöstä Samsung Health.

Watch4 mittauksen vaihe 2. Watch4 mittauksen vaihe 2.

Vaihe 2. Valitse Kehon koostumus.

Watch4 mittauksen vaihe 3. Watch4 mittauksen vaihe 3.

Vaihe 3. Napauta Mittaa.

Watch4 mittauksen vaihe 4. Watch4 mittauksen vaihe 4.

Vaihe 4. Syötä painosi ja napauta Vahvista.

Watch4 mittauksen vaihe 5. Watch4 mittauksen vaihe 5.

Vaihe 5. Mittaa kehon koostumus asettamalla keskisormi ja nimetön Koti- ja Takaisin-painikkeille.

Watch4 mittauksen vaihe 6. Watch4 mittauksen vaihe 6.

Vaihe 6. Näet kehon koostumuksen mittaustulokset näytössä.

Huomautus: Jos mittaa kehon koostumuksen ensimmäistä kertaa, sinun on annettava pituus ja sukupuoli. Näet tarkat mittausohjeet näytössä napauttamalla Mittaaminen.

Näet kehon koostumukseen liittyvät lisätiedot käyttämällä etupaneelia tai pyyhkäisemällä näyttöä ylös tai alas.

Oikea mittausasento

• Aseta molemmat käsivarret rinnan tasolle niin, että kainalot ovat auki äläkä kosketa kehoasi.
  • Älä annan koti- ja takaisin-painikkeiden päällä olevien kahden sormen koskettaa toisiaan. Älä kosketa sormilla muita kellon osia kuin kyseisiä painikkeita.
  • Pysy paikallasi äläkä liiku, jotta mittaustulokset ovat mahdollisimman tarkat.
  • Signaalissa voi olla häiriöitä, jos sormesi on kuiva. Kosteuta sormien iho tarvittaessa kasvovedellä tai kosteusvoiteella ennen mittaamista.
  • Pyyhi kellon takapinta puhtaaksi ennen mittaamista, jotta mittaustulokset ovat mahdollisimman tarkat.

Huomautus:

• Mittaukset on tarkoitettu vain yleisen hyvinvoinnin ja kunnon edistämiseen. Niitä ei ole tarkoitettu sairauksien tai tautien tunnistamiseen, diagnoosiin tai hoitoon. Mittaukset on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Pyydä neuvoja terveydenhuollon ammattilaiselta.
  • Älä tee mittausta, jos sinulla on implantoitu sydämentahdistin, rytmihäiriötahdistin tai muu elektroninen lääkinnällinen laite kehossasi.
  • Älä tee mittausta, jos olet raskaana.
  • Mittaustulokset eivät ole välttämättä tarkkoja, jos olet alle 20-vuotias.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella ohjelmistoversion, maan tai alueen mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.