Använd Samsung Find-appen för att hitta en förlorad enhet

Samsung Find-appen kan hjälpa användare att hitta borttappade eller stulna enheter. Användare kan få uppdateringar om enhetens plats, vilket möjliggör effektivt upphittande av förlorade enheter och minimerar besvär.

Olika Galaxy-enheter anslutna med Samsung Find-appen

Obs!

• Samsung Find stöds på alla Galaxy-telefon-/surfplattmodeller som kör One UI 2 (Android Q OS) eller senare.
  • Samsung Find är förinstallerad på nya enheter med One UI 6.1-versionen. Enheter som har uppgraderats till One UI 6.1 kan ladda ner appen från Galaxy Store.

Du kan använda Samsung Find för att hitta din förlorade Galaxy-enhet.

Fliken Enheter i Samsung Find Fliken Enheter i Samsung Find

Steg 1. Öppna appen Samsung Find > tryck på fliken Enheter > Välj den borttappade enheten > Tryck på en av ikonerna:

Ring: Aktiverar enhetens ringsignal
* Enheter som stöder ringfunktionen: Smartphone, Tablet, Watch, Buds, Tag.
Blinka: Aktiverar enhetens aviseringslampa
* Enheter som stöder blinkningsfunktionen: S Pen
Sök i närheten: Skickar en kortdistanssignal för att lokalisera enheten
Uppdatera: Verifierar om enheten har ändrat plats
Mer: Ger ytterligare information om enheten, inklusive möjligheten att bli notifierad när den hittas, batteriinformation, lägga till personer som kan hitta enheten, dela enhetens plats och navigera till enheten.

Obs!

• Platsen för enheten finns nedanför enhetens namn och markeras på kartan med en nål.
  • Ikonerna som listas med enheten kan variera.

Du kan registrera föremål med SmartTags för att hjälpa dig att hitta dina husdjur eller personliga föremål.

Obs!

• Se till att din SmartTag inte är registrerad eller ansluten till en annan Galaxy-enhet innan du försöker registrera den med en annan enhet.
  • SmartThings-appen måste vara installerad för att använda fliken Objekt.
Fliken Objekt i Samsung Find Fliken Objekt i Samsung Find

Steg 1. Öppna Samsung Find-appen > Tryck på fliken Objekt > Tryck på +-ikonen för att lägga till en SmartTag för ett objekt.

Skärm för att ge appen tillstånd att använda platsinformation. Skärm för att ge appen tillstånd att använda platsinformation.

Steg 2. Tryck på SmartTag > Välj Användning av platsinformation och tryck på Acceptera > Följ instruktionerna på skärmen.

Popup-fönster för att namnge din SmartTag. Popup-fönster för att namnge din SmartTag.

Steg 3. Namnge din SmartTag > Tryck på Spara > Tryck på Visa karta för att se enhetens plats.

Obs! Du kan bli ombedd att uppdatera din tagg eller lägga till enheten på din startsida.

Du hittar föremålen som är registrerade i SmartTag på fliken Objekt.

Lista över enheter i fliken Objekt i Samsung Find. Lista över enheter i fliken Objekt i Samsung Find.

Steg 1. Öppna Samsung Find-appen > Tryck på fliken Objekt > Adressen till SmartTaggens nuvarande plats kommer att listas under enhetens namn och en nål kommer att indikera dess plats på kartan.

Åtgärdsalternativ för en specifik enhet i fliken Objekt. Åtgärdsalternativ för en specifik enhet i fliken Objekt.

Steg 2. När du spårar din SmartTag får du ett meddelande om dess nya plats när den är inom Bluetooth-räckvidd för andra Galaxy-enheter. Du ser den uppdaterade platsen i Samsung Find > fliken Objekt > Namn på SmartTag > Karta och adress under enhetens namn.