Uppdatering av marshallow på S6an , nu är telefon långsam och batteriet laddas ur snabbt

Vi rekommenderar alltid att man gör en fabriksåterställning på enheten efter en uppdatering om man upplever problem efteråt.

Detta gör man på grund av att det kan finnas systemfiler från tidigare uppdateringar som hamnar i konflikt med den nya. Då kan man uppleva att enheten känns långsammare eller att batteriet laddas ur snabbare än normalt.

Innan man gör en fabriksåterställning är det viktigt att tänka på att all din personliga information kommer att försvinna, för att undvika förlorad information och göra det smidigt för dig som kund har vi ett program som heter ”Smart Switch” du kan laddar ner ”Smart Switch” via dessa länkar:

Windows: //www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/

Mac: //www.samsung.com/global/download/smartswitchmac/