Så här laddar du ner och installerar programvara för Galaxy AI-funktioner

Galaxy AI på Galaxy S23 Ultra, Tab S9, Z Flip5 and Z Fold5

De revolutionerande Galaxy AI-funktionerna finns nu tillgängliga på en rad enheter förutom Galaxy S24-serien, inklusive Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 Ultra, Tab S9+ och Tab S9. Ta reda på hur du får ut det mesta av dessa banbrytande Galaxy AI-funktioner nedan.

Uppdatering din programvara

För att få tillgång till Galaxy AI-funktionerna ska du se till att din enhets programvara har uppdateras till den senaste versionen. Du kan få en popup på din telefon som uppmanar dig att ladda ner och installera uppdateringen eller så kan du uppdatera mobilenhetens programvara manuellt genom att följa dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering

Steg 2. Tryck på Ladda ner och installera.

Gå till Inställningar Programvaruuppdatering Gå till Inställningar Programvaruuppdatering
Tryck på Ladda ner och installera Tryck på Ladda ner och installera

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Observera: Funktionerna kan variera beroende på modell/region.

Hur du använder Galaxy AI-funktionerna

Ringa in för att söka

Ringa in för att söka är en Google-driven funktion som möjliggör snabba informationssökningar på internet som du kan se på din skärm utan att behöva byta app eller manuellt skriva en sökfråga. Använd en enkel rörelse med ditt finger eller S Pen på bilder, videor eller text för att starta en sökning.
Galaxy AI Ringa in för att söka-funktion Galaxy AI Ringa in för att söka-funktion

Live Translate

Live Translate-funktionen översätter telefonsamtal direkt i realtid på din enhet. Det är som att ha en egen personlig tolk, vilket gör kommunikation på olika språk så mycket enklare.
Galaxy AI Live Translate-funktion Galaxy AI Live Translate-funktion

Photo Assist

När du ändrar storlek, tar bort och flyttar objekt i bilder hjälper funktionerna Generativ fotoredigering eller Photo Assist dig att återskapa/slutföra bilden på det mest naturliga sättet.
Galaxy AI Photo Assist-funktion Galaxy AI Photo Assist-funktion

Observera: Live translate är inte tillgänglig för Tab S9 (Wi-Fi)

Chat Assist

Låt Chat/Writing Assist AI snabbt hjälpa dig med en chattöversättning, din skrivstil, stavning eller grammatik. När du skickar meddelanden på språng kommer du aldrig att sakna ord.
Funktionen Galaxy AI Chat Assist Funktionen Galaxy AI Chat Assist

Note Assist

Oavsett vad du använder Notes till är Note Assist-funktionen skräddarsydd för att förbättra och förenkla dina tankar, listor och påminnelser antingen genom automatisk formatering, sammanfattning och översättning.
Galaxy AI Note Assist-funktion Galaxy AI Note Assist-funktion

Browsing Assist

Den praktiska Browsing Assist-funktionen sammanfattar eller översätter artiklar på en webbsida så att du kan spara tid och göra det ännu enklare att surfa på internet.
Galaxy AI Browsing Assist-funktion Galaxy AI Browsing Assist-funktion

Transcribe Assist

Transcribe Assis finns tillgänglig från röstinspelningsappen. Den spelar in tal och skapar en transkription av vad som sades, vilket kan göra det enklare att exempelvis föra affärsprotokoll och skriva dokument. En sammanfattning av en inspelning är också möjlig med den här funktionen.
Galaxy AI Transkriberingshjälp-funktion Galaxy AI Transkriberingshjälp-funktion

Tolk

Kommunicera utan att bli hindrad av språkbarriärer med Tolk-appen, en funktion som kan användas i många situationer i både affärs- och personliga syften.
Galaxy AI Tolk-funktion Galaxy AI Tolk-funktion

Instant Slow-mo

Spela upp minnen och sakta ner någon del av din video med Instant slow-mo. Med denna funktion kan du skapa slow motion-videoklipp med framåt-, bakåt- och framåt/bakåt-kombinationseffekter. Bara tryck och håll på någon video i ditt Galleri så växlar den till slow motion medan du tittar på den.
Galaxy AI Instant slow-mo-funktion Galaxy AI Instant slow-mo-funktion

Observera: Instant Slow-mo är inte tillgänglig på S23 FE.