Hur man använder genvägar

Game Booster-appen erbjuder olika vägar för snabb åtkomst och för att hjälpa dig att använda appen och dess olika funktioner smidigare.

Bild av ett genvägsfält.

Så här lägger du till genvägar i Game Booster

Du kan ställa in genvägar genom att trycka på motsvarande meny på Inställningar-ikonen för Game Booster. Om du vill ställa in en genväg följer du nästa steg.

1 Tryck på ikonen för Inställningar när du kör Game Booster-appen.
2 Tryck på Genvägar och välj där alternativet som du vill aktivera.
Skärmdump på Inställningar för Game Booster med olika val för genvägar.

Typer av genvägar

Game Booster-appen ger användaren tre typer av genvägar som kan användas i spelet beroende på hur du vill att de ska visas på skärmen. Läs mer om dem nedan.

Användningen av genvägarna beror på navigeringsfältet och inställningarna för navigeringstyp.

Observera: för att ändra navigeringtyp, gå till Inställningar > Skärm > Navigeringsfält > Välj Knappar eller Svepgester.

• Knappar

Om du har valt Knappar som navigeringstyp visas genvägsikonen till höger i navigeringsfältet.

Om du valt Knappar som navigeringstyp finner du ikonen för genvägar till höger.
  • Svepgester

Om du har valt Svepgester som Navigeringstyp trycker du på genvägsknappen som visas längst ned till höger.

Om du valt Knappar som navigeringstyp finner du ikonen för genvägar till höger.

Observera: För att veta hur du konfigurerar navigeringtyp se föregående paragrafer eller besök Samsung Support.

För att utnyttja skärmen maximalt under spelet är alternativet Flytande genväg tillgängligt i Game Booster.

Under spelet kan du använda den här funktionen genom att trycka på den Flytande genvägsknappen som visas på skärmen.

Skärmdump av Flytande genvägsknappen till längst ner till höger på spelskärmen.

Genom att aktivera detta alternativet kan du njuta av hela din spelskärm.

Dra och släpp listen som visas vid kanten av spelskärmen för att visa Genvägsfältet.

Drag listen på spelskärmens kant för att se Genvägsfältet. Drag listen på spelskärmens kant för att se Genvägsfältet.
Skärmdump av Genvägsfältet. Skärmdump av Genvägsfältet.

Fler frågor om genvägar

Genvägen kan ändras eller innehållet i genvägen kan ändras. Av denna anledning kan du ha frågor som liknar de följande.

Om du håller ned genvägsikonen i verktygsfältet kan du ändra dess funktion utan att behöva öppna menyn Inställningar.

Tryck på den flytande genvägen, håll inne och dra så kan du placera den där du vill. Platsen för knappen sparas för varje spel.

På spelskärmen trycker du på knappen med de tre punkterna längst till höger i genvägsfältet för att visa huvudmenyn i Game Booster-appen.

Tryck på knappen längst till höger i genvägsfältet för att komma till huvudmenyn i Game Booster.