Slik konfigurerer du Samsung Music Frame

En stilistisk representasjon av Samsung Music Frame

Samsung Music Frame er en trådløs høyttaler som er bygget inni en justerbar bilderamme. Music Frame kan holdes oppe på et møbel som en tradisjonell bilderamme, eller den kan festes på veggen i stuen din. Når Music Frame er konfigurert, kan du se tilkoblingsveiledningen vår for å finne ut mer om hvordan du styrer Music Frame.

Samsung Music Frame vises på en hvit vegg

Music Frame kan plasseres hvor som helst i stuen din. Du kan for eksempel pare den med andre bilderammer eller møbler for å skape en sømløs estetikk. Bildet i rammen kan også byttes ut med andre bilder eller kunstpaneler for å tilpasse stuen, kjøkkenet, soverommet eller andre steder i hjemmet ditt.

Det følgende er inkludert på selve Music Frame:

Et nærbilde av Samsung Music Frame
  • LED-indikator: LED-lampen vil blinke, gløde eller endre farge avhengig av enhetens nåværende modus eller status.

• Multifunksjonsknapp: Når enheten er i standbymodus, kan du trykke på multifunksjonsknappen for å slå på enheten. Hver gang du trykker på knappen, endres den nåværende funksjonsmodusen.

• Volumknapp: Du kan justere enhetens volum med denne knappen.

• Mik på/av-knapp: Du kan aktivere eller deaktivere mikrofonen med denne knappen.
Et nærbilde av portene som er tilgjengelig på Samsung Music Frame
  • D. IN optisk port: Koble til en digital utgangsport på en ekstern enhet.

• DC 19 V port: Koble en AC/DC-strømadapter til enheten.

• SmartThings-dongleport: Du kan feste en SmartThings-dongle og bruke SmartThings-navfunksjoner.
Flere Samsung Music Frames vises på en hvit vegg

Du kan følge disse trinnene for å erstatte bildet i bilderammen:

1 Løft og trekk i rammen for å fjerne bilderammen.
Grafisk fremstilling av rammen som fjernes fra en Samsung Music Frame
2 Trykk på en av de markerte posisjonene med fingeren for å fjerne omslaget.
Grafisk fremstilling av omslaget som fjernes fra en Samsung Music Frame
3 Skyv ut det nåværende bildet for å fjerne det, og sett deretter inn et ny ved å skyve det på plass (bildestørrelse må være 8 x 10 tommer).
Grafisk fremstilling av et utskrevet bilde som settes inn i Samsung Music Frame
4 Lukk omslaget, og trykk deretter på de fire låseklaffene for å låse det.
Grafisk fremstilling av et omslag til en Samsung Music Frame som settes tilbake på plass
5 Forsikre deg om at de fire hjørnene av omslaget skyves nedover jevnt og trygt.
Grafisk fremstilling som viser de fire hjørnene av en Samsung Music Frame som skyves nedover for å sikre enheten
En Samsung Music Frame vises med flere kunstpaneler foran den

Du kan også erstatte bilderammen med et kunstpanel. Bruk følgende trinn.

Merknader:

• Kunstpaneler selges separat. De følger ikke med produktet på kjøpstidspunktet.

• Kunstpanelet må måle 330,0 mm x 330,0 mm x 5,0 mm.
1 Klargjør først den medfølgende festeføringen og festeplaten.
Grafisk fremstilling av festeføringen og festeplaten til Samsung Music Frame
2 Bruk holderveiledningen til å feste holderplaten til hvert hjørne av kunstpanelet.
Grafisk fremstilling av festeplaten som festes til en Samsung Music Frame
3 Irrota Fjern holderføringen.
Grafisk fremstilling av festeføringen som fjernes fra en Samsung Music Frame
4 Løft og trekk for å fjerne bilderammen fra Music Frame.
Grafisk fremstilling av bilderammen som fjernes fra en Samsung Music Frame
5 Etter å ha fjernet bilderammen, plasser kunstpanelet i Music Frame. Påse at de fire hjørnene av kunstpanelet skyves nedover jevnt og trygt.
Grafisk fremstilling av kunstpanelet som settes tilbake på plass i en Samsung Music Frame

Følgende videoer hjelper deg med å konfigurere Music Frame.

Slik konfigurerer du Samsung Music Frame

Hvordan installere en bilderamme og skifte bilde på Music Frame Hvordan installere en bilderamme og skifte bilde på Music Frame
Hvordan installere en kunstramme på Music Frame Hvordan installere en kunstramme på Music Frame

Slik konfigurerer og kontrollerer du Samsung Music Frame

Slik kobler du Music Frame til Bluetooth-enheter Slik kobler du Music Frame til Bluetooth-enheter
Slik installerer du SmartThings-appen og registrerer Music Frame Slik installerer du SmartThings-appen og registrerer Music Frame