Slik konfigurerer og kontrollerer du Samsung Music Frame

En Samsung-TV og to Samsung Music Frames vises på en hvit vegg

Samsung Music Frame er en trådløs høyttaler som er bygget inni en justerbar bilderamme. Enheten kan fungere som en Wi-Fi- eller Bluetooth-høyttaler eller du kan pare den med TV-en din for å få en premium, bedre lydkvalitet. Når Music Frame er konfigurert, kan du bruke tilkoblingsalternativene i denne veiledningen.

En Samsung Galaxy-telefon som viser SmartThings-appen, er plassert ved siden av en Samsung Music Frame

Du kan kontrollere og justere Music Frames volum, modus og Bluetooth-tilkoblingsalternativer med enhetsknappene. Tilleggsinnstillinger og -funksjoner kan også justeres gjennom SmartThings-appen på telefonen din. Hvis SmartThings-appen ikke er installert, installer den via Google Play Store eller Apple App Store. En Samsung-konto kreves for å bruke SmartThings-appen.

1 Naviger til og åpne SmartThings-appen på telefonen, og trykk deretter på Enheter-fanen.
2 Trykk på Legg til (plusstegnet), trykk deretter på Legg til under Samsung-enheter, og velg deretter Høyttaler. Velg deretter din Music Frame.
En Samsung Galaxy-telefon som viser SmartThings-appen (og med høyttaleralternativet understreket), er plassert ved siden av en Samsung Music Frame

Merk: Du kan også trykke på Skann i nærheten for å skanne etter Music Frame.

3 Følg instruksjonene for å legge til Music Frame til SmartThings.
4 Deretter kan du velge Music Frame-kortet under Enheter-fanen for å vise og bruke funksjonene og alternativene til det.

Merknad: Du kan bli bedt om å pare enheten når SmartThings-appen er åpnet. Hvis det automatiske popup-vinduet ikke vises, trykk på + på startskjermen for å registrere enheten.

Følgende alternativer er tilgjengelige i SmartThings-appen:

En Samsung Galaxy-telefon som viser SmartThings-appen, er plassert ved siden av en Samsung Music Frame
  • Volum: Juster Music Frames volum.

• Lydmodus: Du kan velge fra Musikk (gir naturlig lyd), Standard (sender ut den originale lyden) og Adaptiv lyd (analyserer innholdet og gir automatisk optimal lydkvalitet).

• Equalizer: Angi alternativene Bass og Diskant.

• SpaceFit-lyd: Gir optimal lyd ved å analysere det nåværende lytteområdet.

• Aktiv taleforsterker: Analyserer ekstern støy slik at talt dialog og talelyd kan høres tydelig.

• Avanserte lydinnstillinger: Bruk Taleforbedring for å forbedre talt dialog i filmer og TV-programmer, og Nattmodus for å justere volum samtidig som dialog holdes klart og tydelig.

• Bluetooth: Koble Music Frame til en annen enhet ved hjelp av Bluetooth.

• Lyd fra: Velg ønsket lydkilde.
En Samsung-TV viser lydutgangsmenyen, som er plassert ved siden av en Samsung Music Frame på en hvit vegg

Hvis du ønsker å nyte godt av trådløs stereolyd, kan du bruke Bluetooth til å pare Music Frame til telefonen eller TV-en din.

1 Trykk på multifunksjonsknappen på Music Frame for å aktivere Bluetooth-funksjonen.
Grafisk fremstilling av multifunksjonsknappen (fremhevet) til en Samsung Music Frame
2 Trykk og hold inne Mik på/av-knappen i mer enn fem sekunder for å bytte til Bluetooth-paringsmodus.
Grafisk fremstilling av Mik på/av-knappen (fremhevet) til en Samsung Music Frame
3 Bruk ønsket enhet og Bluetooth-metode:
  • Telefon: Naviger til Innstillinger > Bluetooth. Velg Music Frame.

• TV: Naviger til Lyd > Lydutgang > Bluetooth-høyttalerliste. Velg Music Frame (Bluetooth), og velg deretter Par og koble til.
4 Under paringsmodus vil enhetens LED-lampe blinke i følgende rekkefølge: rød, grønn og blå. Når tilkoblingen er fullført, vil LED-lampen blinke cyan tre ganger.
Et nærbilde av LED-lampen på forsiden av Samsung Music Frame, som blinker i ulike farger
5 De to enhetene blir koblet til, og du kan begynne å spille av lydfiler.
En Samsung Galaxy-telefon som viser Bluetooth-menyen, er plassert ved siden av en Samsung Music Frame

Merknader:

• Plasser telefonen din og Music Frame innenfor ca. 1 m av hverandre når du kobler dem til for første gang.

• Hvis enheten ikke kobler til og du har en eksisterende trådløs høyttaler (for eksempel «Music Frame») i listen din over Bluetooth-enheter, må du slette den og prøve å koble til enhetene igjen.

• Flere Samsung-TV-er kan ikke være koblet til samtidig.

• Når du kobler til TV-en og Music Frame for første gang, må du sørge for at de er innenfor 1 m av hverandre.

• Hvis du blir bedt om å skrive inn en PIN-kode på TV-en, skriv inn <0000>.
En Samsung-TV viser lydutgangsmenyen, som er plassert ved siden av en Samsung Music Frame på en hvit vegg

Du kan også bruke Music Frame med telefonen eller TV-en din når den er koblet til Wi-Fi! SmartThings-appen kreves for å koble Music Frame til telefonen eller TV-en din gjennom Wi-Fi. Sørg dessuten for at din Music Frame og sekundærenheten din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.

• Telefon: Når Music Frame har blitt lagt til SmartThings-appen på telefonen din, vil den være koblet til gjennom Wi-Fi. Du vil da kunne bruke funksjoner som lydmodus og equalizer. Se det første avsnittet i denne artikkelen for mer informasjon om SmartThings-appen.

• TV: For å koble en TV til Music Frame gjennom Wi-Fi må du først koble Music Frame til en trådløs ruter. Når Music Frame har blitt lagt til SmartThings-appen på telefonen din, vil den være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som telefonen din. Sørg for at TV-en din og Music Frame er koblet til samme Wi-Fi-nettverk. På en Samsung-TV går du til Innstillinger > Alle innstillinger > Lyd > Lydutgang. Velg Music Frame (Wi-Fi).

Merknader:

• Kun Samsung-TV-er støtter tilkobling av en Music Frame til en TV gjennom Wi-Fi.

• For å endre Music Frames Wi-Fi-tilkobling når den er registrert i SmartThings-appen, velger du først Music Frames kort i appen, trykker deretter på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) og deretter på Enhetsinnstillinger. Trykk på Nettverksstatus, trykk deretter på Endre Wi-Fi-nettverk og følg anvisningene på skjermen.

• Music Frame støtter ikke Wi-Fi 6.
Et nærbilde av LED-lampen som blinker i ulike farger på forsiden av Samsung Music Frame, fulgt av en nærvisning av baksiden med understrekede volumknapper

Hvis Music Frame ikke vil koble til med Bluetooth, kan du prøve å tilbakestille den.

1 Forsikre deg om at Music Frame er slått på, og trykk deretter på knappene for Volum (- +) samtidig i minst fem sekunder. Den hvite LED-indikatoren flytter seg til venstre og høyre.
2 LED-indikatoren vil blinke cyan tre ganger, og deretter blinke rødt tre ganger.
3 Music Frame blir da tilbakestilt.

Forsiktig: Alle innstillinger vil bli tilbakestilt. Disse trinnene skal kun utføres når en tilbakestilling er nødvendig.

Følgende videoer hjelper deg med å konfigurere Music Frame.

Slik konfigurerer du Samsung Music Frame

Hvordan installere en bilderamme og skifte bilde på Music Frame Hvordan installere en bilderamme og skifte bilde på Music Frame
Hvordan installere en kunstramme på Music Frame Hvordan installere en kunstramme på Music Frame

Slik konfigurerer og kontrollerer du Samsung Music Frame

Slik kobler du Music Frame til Bluetooth-enheter Slik kobler du Music Frame til Bluetooth-enheter
Slik installerer du SmartThings-appen og registrerer Music Frame Slik installerer du SmartThings-appen og registrerer Music Frame