Nyt godt av klar og smidig visning på din Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra med dynamiske oppdateringsfrekvens

Galaxy S20 Dynamisk AMOLED 2X-skjermen har en oppdateringsfrekvens som kan gi deg klarere og smidigere visning når du bruker apper, spesielt når du spiller spill eller videoer på enheten din. Mens tidligere Galaxy-enheter hadde en oppdateringsfrekvens på 60 Hz, kan S20-serien gå opptil 120 Hz.

Sammenlign oppdateringsfrekvens

En oppdateringsfrekvens, også referert til som Hz (hertz) er antall ganger en skjerm kan oppdatere et bilde på 1 sekund.  De fleste mobiltelefoner bruker 60 Hz, som betyr at det er 60 oppdateringer på 1 sekund i nettleseren din.

Med en høyere Hz (eller oppdateringsfrekvens) er det mindre forsinkelse og hakking på skjermen og raskere skjermrespons. I tillegg virker filmer og videoer med mye bevegelse mer realistiske.

to bilder som sammenligner bildefrekvens

Forbedret dynamisk oppdateringsfrekvens på din Galaxy S20 AMOLED 2X

Denne skjermkvaliteten har tidligere blitt brukt på spillmonitorer med høy ytelse, men dette har nå blitt brukt på Galaxy S20-serien. Nå kan du endre skjermen fra 60 Hz til 120 Hz. Denne endringen vil la deg oppleve mer realistiske animasjoner og nyte godt av spill.

Hvordan angi dynamisk oppdateringsfrekvenss på din Galaxy S20

Trinn 1. Gå til Innstillinger og trykk på Skjerm-menyen.

Trinn 2. Trykk Bevegelsesjevnhet fra menylisten. Trykk på Høy oppdateringsfrekvens.

bilde av Galaxy S20-enhet som stiller inn oppdateringsfrekvens

Merk:

• 120 Hz oppdateringsfrekvens støttes ikke på WQHD+-oppløsning. Hvis du bytter til denne oppløsningen, vil oppdateringsfrekvens falle til 60 Hz.
  • Du får lengre batterilevetid med 60 Hz.