Slik laster du ned og installer programvare til Galaxy AI-funksjoner

Galaxy AI på Galaxy S23 Ultra, Tab S9, Z Flip5 og Z Fold5

De revolusjonerende Galaxy AI-funksjonene er nå tilgjengelig på en rekke enheter i tillegg til Galaxy S24-serien, inkluder Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 Ultra, Tab S9+ og the Tab S9. Finn ut hvor du finner og får mest mulig ut av disse banebrytende Galaxy AI-funksjonene nedenfor.

Oppdater programvaren din

For å få Galaxy AI-funksjoner må programvaren på enheten din oppdateres til nyeste versjon. Du kan få en popup-melding på telefonen din som ber deg om å laste ned og installere oppdateringen, du kan også oppdatere programvaren på mobilenheten din manuelt ved å gjøre følgende:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering
Trykk på Last ned og installer Trykk på Last ned og installer

Trinn 3. Følg anvisningene på skjermen.

OBS! Funksjoner kan variere mellom modeller/regioner.

Slik bruker du Galaxy AI-funksjonene

Circle to search with Google

Circle to search with Google er en Google-drevet funksjon som gjør det mulig å foreta raske internettsøk på informasjon som vises på skjermen, uten at du må gå ut av appen eller skrive inn søkeordet. Sveip med fingeren eller S Pen på bilder, videoer eller tekst for å søke på den markerte informasjonen.
Galaxy AI Circle to search with Google-funksjonen Galaxy AI Circle to search with Google-funksjonen

Live Translate

Live translate-funksjonen oversetter telefonsamtaler i sanntid direkte på enheten din. Det er som å ha din egen private tolk for hånden, og forenkler kommunikasjon mellom ulike språk.
Galaxy AI Live translate-funksjonen Galaxy AI Live translate-funksjonen

Photo Assist

Når du endrer størrelsen til, fjerner og endrer posisjonen til gjenstander i bilder, vil Generative photo editing- eller Photo assist-funksjonen hjelpe deg med å gjenskape/ferdiggjøre bildet på en mest mulig naturlig måte.
Galaxy AI Photo assist-funksjonen Galaxy AI Photo assist-funksjonen

Merk Live translate er ikke tilgjengelig for Tab S9 (Wi-Fi).

Chat Assist

La Chat/Writing assist AI hjelpe deg med raske oversettelser av chatten og kontroller av skrivestilen din, stavefeil eller grammatikkfeil. Slik finner du lettere ordene når du skriver meldinger på farten.
Galaxy AI Chat assist-funksjonen Galaxy AI Chat assist-funksjonen

Note Assist

Uansett hva du bruker notatene dine til, er Note assist-funksjonen skreddersydd til å polere og forenkle tankene, listene og påminnelsene dine enten via automatisk formatering, oppsummering eller oversettelser.
Galaxy AI Note assist-funksjonen Galaxy AI Note assist-funksjonen

Browsing Assist

Den praktiske Browsing assist-funksjonen oppretter sammendrag av eller oversetter artikler på en nettside, slik at du sparer tid og får en enklere internettopplevelse.
Galaxy AI Browsing assist-funksjonen Galaxy AI Browsing assist-funksjonen

Transcribe Assist

Transcribe assist er tilgjengelig i Voice recorder-appen. Den tar opp tale og oppretter en transkripsjon av det som ble sagt, noe som gjør det enklere å få med seg viktige ting i møter og å skrive dokumenter. Med denne funksjonen kan du også opprette et sammendrag av opptaket.
Galaxy AI Transcribe assist-funksjonen Galaxy AI Transcribe assist-funksjonen

Interpreter

Kommuniser uten å bli hindret av språkbarrierer takket være Interpreter-appen, som du kan bruke i en rekke situasjoner i jobben og privat.
Galaxy AI Interpreter-funksjonen Galaxy AI Interpreter-funksjonen

Instant Slow-mo

Spill av minner og reduser avspillingshastigheten i deler av videoen med Instant slow-mo. Den lar deg opprette videoklipp i sakte film med effektfunksjoner for å spole forover, bakover og en kombinasjon av forover/bakover, med denne funksjonen. Bare trykk og hold på en video i Galleri, og den vil skifte til sakte film mens du ser på.
Galaxy AI Instant slow-mo-funksjonen Galaxy AI Instant slow-mo-funksjonen

Merk: Instant Slow-mo er ikke tilgjengelig på S23 FE.