Hvordan bruker jeg tørketrommelen min med SmartThings?

Koble Samsung-tørketrommelen din til SmartThings-appen, og administrer den med en enkel berøring. SmartThings-appen hjelper deg med å finne den mest effektive måten å ordne vasketøyet på så du får frigitt mer tid til deg selv.

Opplev forskjellige funksjoner med SmartThings

SmartThings-appen er en enkel og grei fjernkontroll til apparatet ditt. For å bruke de forskjellige praktiske tørkefunksjonene, koble Samsung-tørketrommelen din til SmartThings-appen på smarttelefonen din.

Sørg for at tørketrommelen og smarttelefonen er koblet til et Wi-Fi-nettverk før du starter. Alle funksjoner er tilgjengelige på en Wi-Fi-tilkobling. Husk også å synkronisere Samsung-kontoen og SmartThings-appen med tørketrommelen din.

Hvis du vil ha mer informasjon om å koble tørketrommelen til SmartThings-appen på smarttelefonen din, så se 'Hvordan koble til SmartThings på tørketrommelen min?'

Samsung-tørketrommel med smartthings.

Trykk på tørketrommel-kortet, og trykk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen for å administrere de grunnleggende innstillingene.

• Innstillinger: Du kan overvåke energiforbruk med energiovervåkeren her.
  • Velg et land / en plassering: Søk og angi landet ditt og plasseringen din.
  • Informasjon: Du kan se modellnummeret, informasjon og enhetstype her.
  • HomeCare-veiviser: Du kan sjekke den ukentlige rapporten om tørketrommelen din på HomeCare-veiviseren. Se energiovervåkeren og enhetshistorikken.
Tørketrommel grunnleggende innstillinger.

Styr funksjonene til din SmartThings-tørketrommel

SmartThings vil foreslå den beste måten du kan styre vasketøyet og tiden på.

Det er enkelt og greit å sette opp en grunnleggende tørkesyklus. Følg trinnene nedenfor. Du kan også se de grunnleggende funksjonskategoriene nedenfor på hovedskjermbildet.

• Tørkenivå: Du kan angi typene tørkenivåer på enheten.
  • Tørketid: Programtiden kan endres avhengig av den valgte sluttiden.
  • Forebygging av skrukker: Tørketrommelen roterer trommelen periodisk etter at tørkesyklusen er fullført, for å forebygge skrukker.
  • Fuktighetsadvarsel: Den sender deg en advarsel hvis klærne fortsatt er fuktige.
  • Min syklusliste: Du kan angi din egen syklusliste basert på klærnes tekstil og materiale. Den viser også energiforbruket for hver type.
  • Min favoritt: Du kan lagre sykluser og alternativer med navn til dine egne tørkemønstre.
  • Automatisk syklus-forbindelse: Den velger automatisk den mest egnede tørkesyklusen når vaskemaskinen er registrert på samme SmartThings-sted.
  • Forbli tilkoblet: Etter at du har slått på Smart Control, kan du styre tørketrommelen på avstand selv om syklusen er avsluttet.
Tørketrommel smartthings grunnleggende innstilling 1. Tørketrommel smartthings grunnleggende innstilling 1.

Trinn 1. Trykk på sirkelen eller teksten (f.eks. Bomull) på hovedskjermbildet.

Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 2. Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 2.

Trinn 2. Velg den ønskede Sykluslisten til vasketøyet ditt, og trykk på OK.

Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 3. Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 3.

Trinn 3. Angi Tørkenivå, og trykk på OK.

Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 4. Tørketrommel smartthings grunnleggende innstillinger 4.

Trinn 4. Angi den ønskede Tørketiden, og trykk på OK.

Merknad: Noen av navnene på alternativene, som for eksempel sykluser og tørkenivå, kan variere avhengig av hvilken tørketrommelmodell du har.

VASKEOPPSKRIFT finner den beste syklusen til deg.

Tørketrommel vaskeoppskrift hjem. Tørketrommel vaskeoppskrift hjem.

Trinn 1. Trykk på VASKEOPPSKRIFT på skjermen.

Tørketype velg. Tørketype velg.

Trinn 2. Velg vasketypen på skjermen, og trykk på NESTE. Du vil bli spurt om flere opplysninger om det valgte elementet.

Tørkenivå. Tørkenivå.

Trinn 3. Velg tørkenivå, og angi din preferanse for Forebygging av skrukker. Trykk deretter på HENT OPPSKRIFT.

Anbefalt syklus. Anbefalt syklus.

Trinn 4. Så vil VASKEOPPSKRIFT anbefale den beste tørkesyklusen til vasketøyet ditt. Hvis du vil bruke oppskriften, så trykk på Start på skjermen.

VASKEPLANLEGGER anbefaler tørkeprogram basert på tørketiden.

Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 1. Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 1.

Trinn 1. Trykk på VASKEPLANLEGGER på skjermen.

Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 2. Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 2.

Trinn 2. Trykk på Sluttid for å innstille tørketiden.

Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 3. Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 3.

Trinn 3. Du kan angi ønsket tørketid her. Angi tiden og trykk på Start.

Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 4. Tørketrommel smartthings vaskeplanlegger 4.

Trinn 4. Du kan bruke et anbefalt tørkeprogram basert på tid. Trykk på avkrysningsboksen (v) på fanen, og velg NESTE for å starte.

Merknad: De valgte alternativene kan ikke endres mens vasketøyet er i gang med å bli vasket. (Endringer vil avspeiles i neste vaskeøkt.)

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.