Wat moet ik doen als de ruisonderdrukkingsfunctie van mijn Galaxy Buds Pro niet goed werkt?

Als de actieve ruisonderdrukking van de Galaxy Buds Pro niet goed werkt, of als hoge tonen niet kunnen worden verwijderd tijdens de actieve ruisonderdrukking, raadpleeg je de onderstaande gids.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Controleer de volgende stappen om de software van je mobiel apparaat bij te werken.

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Houd rekening met de volgende gevallen waarin actieve ruisonderdrukking storingen kan veroorzaken

Onder de volgende omstandigheden kan geluid weglekken en kunnen de prestaties afnemen.

Voorbeeld 1. Als de oordopjes niet goed worden gedragen of als de oordopjes niet goed in je oren passen.

Voorbeeld 2. Als de maat van het gebruikte oordopje kleiner is dan je oorgat.

Voorbeeld 3. Als het oordopje niet goed in de groef van de oordopjes zit.

Controleren of actieve ruisonderdrukking correct wordt gebruikt

Methode 1. Voor een normale werking is het heel belangrijk dat je de Galaxy Buds Pro perfect in je oren plaatst. Als je de oordopjes niet goed draagt, werken ze misschien niet. Probeer de oordopjes weer goed te dragen, zodat ze goed passen zonder ruimte tussen je oorgat en het oordopje.

Draag oordopjes stevig vast

Methode 2. Zorg ervoor dat de oordopjes en de groeven van de oordopjes volledig geïnstalleerd zijn. De vergrendeling aan de onderkant van de oordop moet uitgelijnd zijn met de groef van de oorplug en de vergrendeling afdekken met de oorplug.

Oordopje installeren

Methode 3. Als de bovenstaande maatregelen het probleem niet oplossen, kun je proberen de oordopjes een maatje groter te geven en ze te dragen.

Si aucune des deux précédentes manipulations ne fonctionne, changez d’embouts en prenez-en de plus grands puis réinsérez-les dans vos oreilles

Kom meer te weten over de ruisonderdrukkingsfunctie van Galaxy Buds Pro op 'Ervaar de modus Noise Control op je Galaxy Buds Pro' met Samsung Support.

Let op:

De Galaxy Wearable-app is compatibel met Android-toestellen met Android 7.0 of hoger en 1,5 GB RAM of meer, maar de Galaxy Buds Pro is niet compatibel met de iOS Buds-app en kan alleen via Bluetooth worden aangesloten.

In het geval van Android-toestellen die niet van Samsung zijn, zijn sommige functies mogelijk niet beschikbaar, in tegenstelling tot Samsung-toestellen.

Als je ongewoon gedrag op Samsung mobieltjes, tablets of wearables ervaart, kun je ons een vraag stellen in de Samsung Members-app.

Dit stelt ons in staat om beter te kijken naar wat er gebeurt. De gegevens worden geanonimiseerd en alleen voor de duur van het onderzoek bewaard. Lees meer over het versturen van een foutmelding via ‘Hoe gebruik je de Samsung Members-app