Galaxy Buds2 -kuulokkeiden käyttäminen oikein

Galaxy Buds2 -kuulokkeet ovat langattomat kuulokkeet, joilla voit kuunnella musiikkia tai vastata puhelimeen samalla, kun teet muuta, kuten kuntoilet, kun olet yhdistänyt ne mobiililaitteeseen. Varmista, että käytät Galaxy Buds2 -kuulokkeita oikein lukemalla alla olevat ohjeet.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Käytä korviisi istuvia kuulokkeita

Jotta äänenlaatu ja taustamelun vaimennus toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla, kuulokkeet on asetettava korviin oikein. Jos et aseta kuulokkeita oikein, ne eivät välttämättä toimi tai äänenlaatu saattaa olla heikko. Käytä korvapehmusteita, jotka istuvat korviisi, ja käytä niitä oikein noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Irrota kuulokkeet latauskotelosta tarttumalla kuulokkeen ylä- ja alareunaan.

Kuulokkeiden käyttäminen vaihe 1.

Vaihe 2. Tarkista kummankin kuulokkeen suunta.

Vaihe 3. Pidä kuulokkeita kädessä niin, että näet painetut suuntamerkit ja aseta kuulokkeet korviin niin, että ne istuvat hyvin.

Kosketusanturit tunnistavat, että kuulokkeet ovat korvissasi, kun olet asettanut ne paikoilleen. Sen jälkeen kumpikin kuuloke antaa merkkiäänen, josta tiedät, että kumpikin kuuloke on havaittu.

Kuulokkeiden käyttäminen vaihe 2.

On tärkeää varmistaa, että ulommat mikrofonit eivät ole peitossa ja ne ovat kokonaan näkyvissä. Jos korva peittää toisen mikrofonin, kuulokkeet eivät välttämättä tunnista ääntä oikein. Jos kuulokkeet eivät tunnista ääntäsi kunnolla, kuten sanoessasi, että haluat käyttää Bixby-toimintoa, tarkista, että korvasi eivät peitä mikrofoneja ja yritä säätää kuulokkeiden asentoa korvissasi.

Ongelma kuulokkeiden käyttämisessä.

Jos haluat varmistaa, että käytät kuulokkeita oikein, käytä Galaxy-kuulokkeiden istuvuustestiä. Lue lisää Samsungin tukiartikkelista Löydä korviisi sopiva paras istuvuus Galaxy-kuulokkeiden istuvuustestillä.

Huomautus:

• Jos kosketusanturi ei kosketa korvaasi, kuuloke ei välttämättä toimi. Käytä korviisi sopivia korvapehmusteita, jos et kuule kuulokkeen tunnistamisesta ilmoittavaa äänimerkkiä.
  • Jos et ole asettanut kuulokkeita korviisi oikein, jotkut toiminnot, kuten kuulokkeilla soittaminen, ei välttämättä toimi. Käytä korvapehmusteita, jotka istuvat korviisi, ja aseta kuulokkeet oikein.
  • Noudata kaikkia varoituksia ja valtuutetun henkilöstön ohjeita alueilla, joissa langattomien laitteiden käyttö on rajoitettua, kuten lentokoneissa ja sairaaloissa.

Mikrofonin reiän, kaiuttimen ja ilmakanavan puhdistaminen

Jos äänenvoimakkuus on asetettua pienempi, puhdista mikrofonin reikä, kaiutin ja ilmakanava. Ennen kaiuttimen puhdistamista, irrota korvapehmuste kuulokkeen alalaidassa olevalla salvalla.

Poista korvavaikku tai lika puhtaalla, kuivalla harjalla, vanupuikolla tai muulla välineellä.

Kuulokkeiden puhdistus 1. Kuulokkeiden puhdistus 1.

① Mikrofonin reikä

Kuulokkeiden puhdistus 2. Kuulokkeiden puhdistus 2.

② Kaiutin

Kuulokkeiden puhdistus 3. Kuulokkeiden puhdistus 3.

③ Ilmakanava

• Puhdista kuulokkeet käytön jälkeen pehmeällä kuivalla liinalla.
  • Pidä kuulokkeet kuivina. Estä kuulokkeita kastumasta tai nestettä pääsemästä kuulokkeiden sisään.
  • Puhdista kuulokkeet säännöllisesti, jotta vaikkua tai likaa ei pääse kertymään kaiuttimeen ja ilmakanavaan.

Huomautus: Älä käytä mitään terävää esinettä tai liikaa voimaa vaikun tai lian poistamisessa. Mikrofonin reikä, kaiutin ja ilmakanava saattavat vaurioitua.

Latausliittimen puhdistaminen

Jos akku ei lataudu kunnolla, pyyhi latausliittimet kuivalla liinalla.

Buds-kuulokkeiden latausliitin.

Latausliittimet

Kuulokkeiden ja latauskotelon puhdistaminen

Jos latauskotelo ja kuulokkeet altistuvat vieraille aineille, kuten pölylle, hiekalle tai metallilastuille, Galaxy Buds2 -kuulokkeet eivät välttämättä lataudu kunnolla tai voivat vaurioitua. Jos kuulokkeet tai latauskotelo ovat altistuneet vieraille aineille, pyyhi ne pehmeällä ja kuivalla liinalla ennen kuulokkeiden asettamista latauskoteloon.

Jotta kaikki toimisi moitteettomasti, kannattaa kaikki ohjelmistot, mukaan lukien Galaxy Wearable -sovellus, päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon. Päivitä kuulokkeiden ohjelmisto FOTA-toiminnolla. Päivitä Galaxy Buds2 -kuulokkeiden ohjelmisto noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus puhelimella ja valitse Kuulokkeiden asetukset.

Vaihe 2. Valitse Kuulokkeiden ohjelmistopäivitys.

Vaihe 3. Valitse Päivitä.

Kuulokkeiden päivittäminen.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.

Hear sound as it was intended

Hear sound as it was intended

Kokeile Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeita ja koe erinomainen äänentoisto.