Ilmanpuhdistimen liittäminen SmartThings-sovellukseen

Nauti mukavammasta arjesta Samsung SmartThings -sovelluksella. Yhdistä Samsung-ilmanpuhdistin SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella. Ohjaa ilman puhtautta ja raikkautta jo ennen kuin saavut kotiin. Voit tarkistaa kodin ilmanlaadun ja muuttaa tuulettimen nopeutta SmartThings-sovelluksella ilman kauko-ohjainta.

Liittämisvaatimukset

Samsung smartthings toiminnassa

Tarkista laitteesi käyttöjärjestelmä

SmartThings-sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmälle. Varmista ennen älypuhelimen yhdistämistä ilmanpuhdistimeen, että seuraavat vaatimukset täyttyvät.

Android

iOS (iPhone)

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0 tai uudempi

iOS 10.0 tai uudempi

Laitteen tyyppi

Älypuhelin, tabletti

iPhone 6 tai uudempi, iPad

Muisti

2 Gt tai enemmän

2 Gt tai enemmän

Resoluutio

1280*720 (HD)

1920*1080 (FHD)

2560*1440 (WQHD)

1334*750

1920*1080

Sovelluksen latausvaatimukset

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Älypuhelimen yhdistäminen WiFi-verkkoon

•  Älypuhelimessa: Valitse Asetukset > Yhteys > Wi-Fi > Valitse reititin (anna suojauksen vaatima salasana).
  • Kun yhteys on muodostettu, tarkista, että valittu reititin on tilassa Yhdistetty.

SmartThings-sovelluksen asentaminen

• Lataa ja asenna SmartThings sovelluskaupasta (Google Play, Applen App Store tai Samsung Galaxy Apps).
  • Hae sovellus hakusanalla SmartThings.

Samsung-tilin määrittäminen

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Määritä Samsung-tili noudattamalla SmartThings-sovelluksen ohjeita.
  • Jos sinulla on Samsung-puhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

Huomautus:

• Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Siksi mobiililaite on yhdistettävä Wi-Fi-reitittimeen ennen asetusten muuttamista, jotta voit käyttää SmartThings-sovellusta ja sen toimintoja.
  • Varmista, että laite ja älypuhelin on molemmat yhdistetty samaan reitittimeen.
  • Reitittimen nimi (SSID) asetetaan englanniksi symboleilla ja numeroilla (erikoismerkkejä ei tueta).
  • Jet Bot -imurin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon edellyttää 2,4 GHz:n yhteyden.
  • Wi-Fi-verkon vastaanottoantenneja pitäisi olla vähintään kolme.

Yhteyden käynnistäminen

Alla on vaiheittaiset ohjeet ilmanpuhdistimen liittämiseen SmartThings-sovellukseen. Valitse alta älypuhelimesi käyttöjärjestelmä ja noudata ohjeita.

Varmista, että Wi-Fi-reitittimessä ja ilmanpuhdistimessa on virta kytkettynä ennen aloittamista. Yhdistä sitten älypuhelin Wi-Fi-verkkoon ja avaa SmartThings-sovellus.

Valitse lisää laite ja ilmanpuhdistin Valitse lisää laite ja ilmanpuhdistin

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta +-kuvaketta. Valitse Lisää laite ja Ilmanpuhdistin.

Napauta samsung-kuvaketta Napauta samsung-kuvaketta

Vaihe 2. Valitse Samsung.

Valitse ilmanpuhdistin Valitse ilmanpuhdistin

Vaihe 3. Valitse Ilmanpuhdistin.

Valitse aloita Valitse aloita

Vaihe 4. Valitse Aloita.

Seuraavat vaiheet riippuvat älypuhelimen käyttöjärjestelmästä

Alla on vaiheittaiset ohjeet ilmanpuhdistimen liittämiseen SmartThings-sovellukseen. Valitse alta älypuhelimesi käyttöjärjestelmä ja noudata sen ohjeita.

Pidä painettuna ruutupainiketta, kunnes näkyviin tulee ap Pidä painettuna ruutupainiketta, kunnes näkyviin tulee ap

Vaihe 5. Kytke ilmanpuhdistin päälle ja pidä painettuna ruutupainiketta yli viisi sekuntia, kunnes näkyviin tulee AP. Älypuhelimesi muodostaa sitten yhteyden ilmanpuhdistimeen.

Paina virtapainiketta ja vapauta Paina virtapainiketta ja vapauta

Vaihe 6. Paina POWER (Virta) -painiketta ja vapauta se. (Älä pidä painiketta painettuna.)

Valitse wi fi Valitse wi fi

Vaihe 7. Valitse ilmanpuhdistimesta Wi-Fi verkko, jota ilmanpuhdistin käyttää.

Anna ilmanpuhdistimelle nimi Anna ilmanpuhdistimelle nimi

Vaihe 8. Kun olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon, ilmanpuhdistin rekisteröidään Samsung-tiliisi. Anna ilmanpuhdistimelle nimi ja napauta Valmis. Rekisteröinti on Valmis.

Valitse aloita Valitse aloita

Vaihe 9. Valitse Aloita.

Pidä painettuna ruutupainiketta Pidä painettuna ruutupainiketta

Vaihe 10. Kytke ilmanpuhdistin päälle ja pidä painettuna ruutupainiketta yli viisi sekuntia, kunnes näkyviin tulee AP.

Todennuksen ponnahdusikkuna Todennuksen ponnahdusikkuna

Vaihe 7. Näkyviin tulee kaksivaiheinen todennuksen ponnahdusikkuna. Jatka napauttamalla OK.

Valitse asetukset Valitse asetukset

Vaihe 8. Tarkista näyttö ja avaa Asetukset Wi-Fi-yhteyden muodostamista varten.

Valitse Wi-Fi Valitse Wi-Fi

Vaihe 13.Valitse Wi-Fi.

Syötä salasana Syötä salasana

Vaihe 14. Syötä salasana 1111122222 (viisi kertaa 1 ja viisi kertaa 2).

Wi-Fi-yhteys muodostettu Wi-Fi-yhteys muodostettu

Vaihe 15. Kun laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, avaa SmartThings-sovellus uudelleen.

Paina virtapainiketta ja vapauta Paina virtapainiketta ja vapauta

Vaihe 16. Paina ilmanpuhdistimen POWER (Virta) -painiketta ja vapauta se. (Älä pidä painiketta painettuna.)

Syötä wifi-verkon tiedot Syötä wifi-verkon tiedot

Vaihe 17.Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon antamalla Wi-Fi-verkon tiedot.

Muodosta wi-fi-yhteys Muodosta wi-fi-yhteys

Vaihe 18. WiFi-verkon tiedot lähetetään ilmanpuhdistimeen.

Rekisteröity samsung-tiliin Rekisteröity samsung-tiliin

Vaihe 19. Kun olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon, ilmanpuhdistin rekisteröidään Samsung-tiliisi.

Rekisteröinti on valmis Rekisteröinti on valmis

Vaihe 20. Anna ilmanpuhdistimelle nimi ja napauta Valmis. Rekisteröinti on Valmis.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.