Sådan bruger du mit værelses klimaanlæg med SmartThings

Nyd et mere komfortabelt liv med Samsung SmartThings-appen. Tilslut hjemmeenheder på SmartThings, og administrer med et enkelt tryk. SmartThings er intuitivt, enkelt og gør det meget nemmere at styre dit apparat. Du kan tjekke den aktuelle temperatur gennem SmartThings-appen og styre vindstyrken samt overvåge energiforbruget.

Nyd forskellige klimaanlægsfunktioner med SmartThings

For at bruge en række praktiske funktioner til rumklimaanlæg (vægmontering) skal du forbinde dit apparat med SmartThings-appen på din smartphone.

Sørg for, at dit værelses klimaanlæg og din smartphone er forbundet til Wi-Fi-netværket, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. Synkroniser også din Samsung-konto og SmartThings-appen med dit værelses klimaanlæg.

Få mere at vide om at forbinde værelsesklimaanlægget til en SmartThings-app på din smartphone gennem ”Sådan opretter du forbindelse til SmartThings på mit klimaanlæg”

klimeanlæg med smartthings

Når du er færdig med at forbinde dit værelses klimaanlæg med SmartThings, vil du se det installerede klimaanlægskort på startskærmen i SmartThings-appen. Klik for at starte værelsesklimaanlægskortet og vælg dit land. Bliv ved med at følge instruktionerne i SmartThings-appen, så klimaanlægget i rummet kan indstille et sprog.

SmartThings-startskærmskategorierne kan variere afhængigt af de lokale forhold eller det klimaanlæg, du har.

tryk på SmartThings klimaanlægget hjem tryk på SmartThings klimaanlægget hjem

Trin 1. Tryk på Værelsesklimaanlæg-kortet på SmartThings startskærm. Derefter kan du se SmartThings klimaanlægget hjemme.

Tryk på de tre prikker øverst Tryk på de tre prikker øverst

Trin 2. Tryk på de tre prikker øverst i højre side, hvis du har brug for at se de grundlæggende indstillinger. Du kan administrere Rediger, Klimaanlæg-indstillinger og se oplysningerne om apparatet.

redigere navnet på den tilsluttede enhed redigere navnet på den tilsluttede enhed

Trin 3. Du kan redigere den tilsluttede enheds navn i hvert rum og placeringer her. Indstil også det klimaanlæg, der ofte bruges som favorit eller Slet enhed.

Når du trykker på + Føj til startskærm-knappen , vil du se det tilsluttede klimaanlæg opført på SmartThings-hjemmet.

Indstillinger for klimaanlæg Indstillinger for klimaanlæg

Trin 4. Du kan indstille Indstillinger for klimaanlæg her.

Når bip-funktionen er slået fra, bliver biplyden fra enheden slået fra.

Naviger i værelsesklimaanlæggets funktioner i SmartThings

Du kan bruge SmartThings-appen som fjernbetjening til dit apparat. Tjek hver kategori nedenfor. Når du administrerer indstillingerne, skal du blot trykke og vælge.

Du kan se og administrere apparatets indstillingstilstand, rumtemperatur og strømforbrug.

klimaanlæg indstillet temperatur klimaanlæg indstillet temperatur

Indstillet temperatur
Du kan se den indstillede temperatur på værelsesklimaanlægget.

tilstand for klimaanlæg tilstand for klimaanlæg

Tilstand
Vælg driftstilstande på dit apparat. Alle 5 tilstande er tilgængelige (Auto, Køl, Tør, Rens, Varm). Når du vælger Auto-tilstand, justerer apparatet automatisk temperaturen.

Vindstyrke Vindstyrke

Vindstyrke
Afhængigt af den valgte tilstand kan nogle af vindstyrke indstillingerne blive vist som grå tekst (kan ikke trykkes på).

klimaanlæg Vindretning klimaanlæg Vindretning

Vindretning
Du kan vælge vindretningerne for driftstilstanden. (fast, vandret, lodret, alle).

Under kategorien Autofunktioner kan du indstille mere personlige indstillinger, der passer til dig.

Skema for klimaanlæg Skema for klimaanlæg

Skema
Du kan indstille den ønskede tidsplan for at tænde/slukke.
Det maksimale antal skemaer, du kan indstille med funktionen Tid on/off, er 10.
Når funktionen Tid on/off er indstillet, forbliver indstillingen, selvom du tager stikket ud af værelsesklimaanlægget og tilslutter det igen.

klimaanlæg bevægelsesdetektion klimaanlæg bevægelsesdetektion

Bevægelsesdetektion
Værelsesklimaanlægget ændrer automatisk vindretningen, mens den sporer bevægelse eller sparer strøm, når der ikke registreres bevægelse. Du kan indstille sparetilstanden til Standby eller Hold kølig (opvarmning), når der ikke registreres bevægelse. Hvis du indstiller skiftetiden, vil det være med til at spare energi.

klimaanlæg velkomstkøling klimaanlæg velkomstkøling

Velkomstkøling
Når du kommer tættere på hjemmet, vil du modtage en notifikation, så du kan tænde for klimaanlægget på forhånd.

klimaanlæg god søvn klimaanlæg god søvn

God søvn
Skift automatisk temperaturen for ensartet og behagelig køling om natten.

Bemærk: Få flere oplysninger om god søvntilstand gennem ”Hvordan bruger jeg god søvntilstand på mit klimaanlæg?”

Det bliver meget nemmere og renere at styre dit apparat med SmartThings.

• Auto tør: Tør al indre fugt hygiejnisk efter afkøling er afsluttet. Tryk på On og Start-knappen på skærmen. Det vil tage omkring 10-30 minutter.
  • Frysevask: Rens og deodoriser dit værelsesklimaanlægs varmeveksler.

Bemærk:  For at bruge Frysevask-funktionen skal du sørge for, at alle klimaanlæg, der er tilsluttet udendørsenheden, er slukket.

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.