Først skal du kontrollere telefonens batteriindstillinger

Vælg ikonet med batteriet under Enhedspleje    Vælg ikonet med batteriet under Enhedspleje

1.

Gå til 'Enhedspleje' i 'Indstillinger', og tryk på 'Batteri'.

Vælg se mere på batterimenuen    Vælg se mere på batterimenuen

2.

Tryk på 'Opladningsindstillinger'.

Se opladningstype under batteriindstillinger    Se opladningstype under batteriindstillinger

3.

Du kan bekræfte opladningsindstillinger, såsom 'Hurtigopladning' og 'Trådløs hurtigopladning', under kategorien 'Opladning'.

※ “Hurtigopladning”, “Kvik hurtigopladning” og “Trådløs hurtigopladning” kræver en oplader, et kabel og tilbehør, der understøtter funktionerne.
※ Trådløs opladning er kun understøttet i nogle Galaxy-modeller, og trådløse opladningspuder sælges separat.
※ I nogle Galaxy-modeller understøttes “trådløs hurtigopladning”, som er hurtigere end “trådløs opladning”.
※ Opladningsmulighederne kan variere afhængigt af Galaxy-modellen.

Har du problemer med opladningen?
Prøv dette!

• Tag en pause, og lad din smartphone hvile, mens den bliver opladet.

Når du surfer på nettet, ser en film og spiller spil, mens din telefon bliver opladet, vil opladningen ske langsommere for at beskytte telefonen mod overophedning.

Batteriforbruget kan især være højere end opladningshastigheden, hvis flere apps kører samtidig eller hvis du kører apps, der kræver forbindelse til et netværk eller andre enheder.
  • Hvis hurtig opladning ikke fungerer, kan du se under indstillinger, om indstillingen til hurtig opladning er aktiveret.

01. Gå til “Batteri- og enhedspleje” i “Indstillinger”, og tryk på “Batteri”.

02. Tryk på “Flere batteriindstillinger”.

03. Du kan tjekke statussen for “Hurtigopladning”, “Kvik hurtigopladning” og “Trådløs hurtigopladning” under kategorien “Opladning” i bunden.

※ Du kan ikke hurtigtoplade din telefon med en almindelig oplader.

※ Hvis hurtig trådløs opladning ikke fungerer, kan du kontrollere de indstillinger, der er anført ovenfor, og sikre dig, at du bruger en hurtigoplader.
  • Hvis temperaturen på din enhed eller omgivelserne er for høj eller for lav, kan enhedens beskyttelsesanordning sænke opladningshastigheden.

Vi anbefaler opladning ved stuetemperatur for at få en stabil, hurtig opladning.
  • Hvis du oplader med et USB-kabel, der er tilsluttet en computer, vil spændingen være mindre end med en original Samsung-oplader, hvilket giver en langsom opladning.

Du får de bedste resultater ved at følge vores anbefaling om at bruge en original Samsung-oplader.
  • - Hvis et fremmedlegeme sidder fastklemt inde i USB-porten eller -kablet, kan telefonens beskyttelsesfunktion lukke for opladningen for at beskytte telefonen.

- Fjern fremmedlegemet med en blød børste, og prøv at oplade igen.

- Ved trådløs opladning kan opladningen være langsommere, hvis der er et fremmedlegeme mellem telefonen og opladeren.

- Fjern fremmedlegemet, og prøv at oplade igen.

- Hvis telefonen registrerer fugt inde i USB-porten eller kablet, vil telefonens beskyttelsesfunktion informere dig om, at der er registreret fugt, og lukke for opladningen.

- Prøv igen, efter at fugten er fjernet.

※ Hvis der registreres fugt (ikon med vanddråbe), skal du tage opladerstikket ud af telefonen. Opladning, mens der er fugt, kan føre til korrosion i USB-porten, og at telefonen beskadiges. Hvis der er korrosion i USB-porten, bedes du få telefonen repareret på det nærmeste servicecenter.
  • Opladningstiden kan være langsommere, hvis kablet ikke er korrekt sluttet til enheden eller opladeren,

hvis stikbenet ændres efter lang tids brug eller hvis overfladen korroderes på grund af fremmedlegemer.

Hvis opladningen fortsætter i denne tilstand, kan telefonen blive beskadiget eller overophedet.

Vi anbefaler, at du besøger dit lokale Samsung-supportcenter for råd.
  • Stoppede opladningen?

Både telefonen og opladeren kan forårsage en temperaturstigning under opladningen.

Dette er helt normalt. Hvis temperaturen når over eller under et bestemt niveau, kan opladningen blive afbrudt for at beskytte enheden.
  • Telefonen kan blive overophedet, hvis du startede opladningen uden at lukke visse apps.

Hvis du tror, at telefonen er ved at blive overophedet,

skal du lukke alle de apps, der kører, og tage opladningsstikket ud. Genoptag opladningen, når telefonen er kølet ned.
  • Hvis USB-kablet eller telefonens USB-port er beskadiget, kan den blive overophedet.

Udskift det med et nyt, originalt kabel, eller tag hen til et servicecenter for at få det repareret.
  • - Se, om der er fremmedlegemer af metal eller med magnetisme mellem telefonen og opladeren, fjern dem, og kobl telefonen fra opladeren.

- Genoptag opladningen, når telefonen er kølet ned.

- Hvis telefonen oplades inde i etuiet, kan den blive overopladet, fordi der er begrænset plads. Genoptag opladningen, efter at du har fjernet etuiet.
  • Hvis der oplades i et varmt miljø, som f.eks. inde i en bil på en varm sommerdag, kan opladningen stoppe for at beskytte enheden.
    Prøv at oplade i et køligere miljø.