Sådan rettes afbrydelse af forbindelsen mellem mit TV og SmartThings-appen

Hvis forbindelsen mellem SmartThings og dit Samsung TV er ustabil, bør du tjekke de grundlæggende indstillinger. Hav det sjovt uden afbrydelser, mens familien ser en film eller ser dit yndlingsindhold

Billede af SmartThings-appen, der forbinder til Smart TV

Kontroller det trådløse netværks status

Datamodtagelse kan være langsom, eller der kan forekomme midlertidige afbrydelser, når appen indlæses. Hvis routeren og tv'et er langt fra hinanden, er kommunikationen muligvis ikke glat, og registreringen kan mislykkes.

Indstillinger valgt på smartphone Indstillinger valgt på smartphone

Trin 1. Tryk på Indstillinger på din smartphone.

Forbindelser valgt i indstillingsmenuen Forbindelser valgt i indstillingsmenuen

Trin 2. Tryk på Forbindelser.

WiFi valgt i menuen Forbindelser WiFi valgt i menuen Forbindelser

Trin 3. Tryk på Wi-Fi.

Wifi-routerforbindelsessiden vises Wifi-routerforbindelsessiden vises

Trin 4. Vælg routeren, og indtast din pinkode (hvis nødvendigt).

Bemærk: Hvis mere end 10 enheder er tilsluttet routeren, kan registreringen mislykkes.

Se efter softwareopdateringer

Sørg for, at softwaren på din smartphone og SmartThings-appen er opdateret, og opdater om nødvendigt også firmwaren på dit tv.

Bemærk: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner, der kører Android 8.0 eller nyere, og iOS 12.0 eller nyere.

Menu valgt på smartthings-appen Menu valgt på smartthings-appen

Trin 1. Tryk på Menu (de tre vandrette linjer).

Indstillinger valgt på smartthings-appen Indstillinger valgt på smartthings-appen

Trin 2. Tryk på SmartThings Indstillinger.

Om SmartThings valgt i menuen smartthings Indstillinger Om SmartThings valgt i menuen smartthings Indstillinger

Trin 3. Stryg til, og tryk på Om SmartThings.

Softwareopdateringsmenuen vises Softwareopdateringsmenuen vises

Trin 4. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.

Trin 1. Tryk på knappen Hjem på fjernbetjeningen naviger til Indstillinger.

Indstillinger valgt i TV-hjemmemenuen

Trin 2. Vælg Support > Softwareopdatering.

Softwareopdatering valgt i menuen TV Indstillinger

Trin 3. Vælg Opdater nu.

Opdater nu valgt i menuen Softwareopdatering

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.