Sådan føjes mit Samsung Soundbar til SmartThings-appen

Samsung Soundbar giver dig mulighed for at nyde indhold såsom film og spil med rig og levende lyd. Tilføj din soundbar til SmartThings-appen nu

Ville det ikke være praktisk, hvis du kunne styre soundbaren i din stue fra dit soveværelse eller køkken? Ved at registrere din enhed i SmartThings-appen kan du bruge din telefon til at tænde og slukke for soundbaren, samt justere lydstyrken og ændre lydtilstanden. Du kan også oprette forbindelse til andre enheder såsom tv'er og Bluetooth-hovedtelefoner, der er registreret i den samme app, meget nemt og hurtigt.

Billede af SmartThings-appen, der forbinder til Smart TV

Sørg for kravene til tilslutning

Før du tilslutter din mobilenhed til dit Soundbar, skal du sikre dig, at følgende krav først er opfyldt.

Tjek din mobilenheds operativsystem

• SmartThings-appen er kompatibel med telefoner, der kører Android 6.0 eller nyere, og iOS 10.0 eller nyere.

Tilslut din mobilenhed til det samme netværk

• Hver enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  • På din smartphone: Tryk på Indstillinger > Tilslutning > Wi-Fi > Vælg en router, at tilslutte til.

Installer af SmartThings-appen

• Download og installer SmartThings-appen fra app-butikken.
  • For at finde appen, brug nøgleordet SmartThings.

Konfigurer din Samsung-konto

• Du skal logge ind på en Samsung-konto, før du bruger SmartThings-appen.
  • Smartphonen og Samsung Soundbar'et skal være logget ind på den samme Samsung-konto for at parre.
  • Hvis du har en Samsung-smartphone, kan du tilføje din Samsung-konto i indstillingsappen på din smartphone. Derefter logger den automatisk ind på din Samsung-konto.

Når du aktiverer SmartThings-appen på din mobilenhed, registrerer den automatisk et Samsung Soundbar i nærheden og viser et popop-vindue til registrering.

SmartThings appens startside SmartThings appens startside

Trin 1. Tænd for Samsung Soundbar, og start SmartThings-appen.

Tilføj nu valgt på smartthings-appen Tilføj nu valgt på smartthings-appen

Trin 2. Når pop op-vinduet vises, skal du trykke på Tilføj nu.

Start valgt på smartthings-appen Start valgt på smartthings-appen

Trin 3. Tryk på Start.

Placering og værelse fremhævet på SmartThings-appen Placering og værelse fremhævet på SmartThings-appen

Trin 4. Vælg Placering og Rum til dit Samsung Soundbar. Vent, indtil registreringsprocessen er afsluttet.

Hvis SmartThings-appen på din mobilenhed ikke kan registrere din Samsung Soundbar automatisk, kan du manuelt registrere din Samsung Soundbar til appen.

Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen

Trin 1. Start SmartThings-appen, og tryk på Tilføj (plusikonet).

Enhed valgt på smartthings-appen Enhed valgt på smartthings-appen

Trin 2. Tryk på Enhed.

Efter enhedstype og AV er valgt i menuen Tilføj enhed Efter enhedstype og AV er valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 3. Tryk på Efter enhed, og vælg AV.

Samsung valgt i menuen Tilføj enhed Samsung valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 4. Vælg Samsung.

Accepter er valgt Accepter er valgt

Trin 5. Vælg Accepter.

Start er valgt Start er valgt

Trin 6. Tryk på Start.

Placering og rum valgt på SmartThings-appen Placering og rum valgt på SmartThings-appen

Trin 7. Vælg Placering og Rum til din Soundbar.

Soundbar-forberedelsessiden vises Soundbar-forberedelsessiden vises

Trin 8. Vent, indtil Samsung Soundbar er registreret med din Samsung-konto.

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Soundbar, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.