Hvad skal jeg gøre, når SmartThings-appen ikke kan tilføje mit tv

SmartThings-appen kan give bekvemmelighed, når du bruger dit Samsung Smart TV og andre Samsung-apparater. Men hvis SmartThings-appen af en eller anden grund ikke kunne tilføje din enhed midt i processen, er der et par måder at fejlfinde dette problem på. Bare følg nedenstående trin.

Billede af SmartThings-appen, der forbinder til Smart TV

Kontroller det trådløse netværks status

Når du tilføjer en enhed via Wi-Fi, skal tv'et og smartphonen være tilsluttet det samme netværk. Derudover skal Smartphonen og tv'et være logget ind på den samme Samsung-konto for at parre.

TV'er lavet efter 2017, der understøtter Bluetooth, har en BLE-funktion (Bluetooth Low Energy), så du kan søge efter og opsætte enheder uden at være forbundet til det samme netværk.

Indstillinger valgt på smartphone Indstillinger valgt på smartphone

Trin 1. Tryk på Indstillinger på din smartphone..

Forbindelser valgt i indstillingsmenuen Forbindelser valgt i indstillingsmenuen

Trin 2. Tryk på Forbindelser.

WiFi valgt i menuen Forbindelser WiFi valgt i menuen Forbindelser

Trin 3. Tryk på Wi-Fi.

Wi-Fi routermenu vises Wi-Fi routermenu vises

Trin 4. Vælg routeren, og indtast din pinkode (hvis nødvendigt).

Bemærk:

• Hvis mere end 10 enheder er tilsluttet routeren, kan registreringen mislykkes.
  • Hvis routeren og tv'et er langt fra hinanden, er kommunikationen muligvis ikke glat, og registreringen kan mislykkes.

I Wi-Fi-indstillinger skal du ændre Skift til mobildata off. Prøv at tilføje enheden igen fra begyndelsen.

Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen

Trin 1. Start SmartThings-appen, og tryk på Tilføj (plusikonet).

Enhed valgt på smartthings-appen Enhed valgt på smartthings-appen

Trin 2. Tryk på Enhed.

Efter mærke valgt i menuen Tilføj enhed Efter mærke valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 3. Tryk på Efter mærke.

Samsung valgt i menuen Tilføj enhed Samsung valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 4. Vælg Samsung.

TV er valgt TV er valgt

Trin 5. Vælg TV.

Start er valgt Start er valgt

Trin 6. Tryk på Start.

Placering og rum valgt på SmartThings-appen Placering og rum valgt på SmartThings-appen

Trin 7. Vælg Placering og Rum til dit TV.

Billede med instruktioner til at tænde dit tv Billede med instruktioner til at tænde dit tv

Trin 8. Tænd dit TV ved hjælp af fjernbetjeningen.

Billede med instruktioner til at vælge OK på dit tv Billede med instruktioner til at vælge OK på dit tv

Trin 9. Vælg OK.

Billede med PIN-kode indtastet på SmartThings-appen Billede med PIN-kode indtastet på SmartThings-appen

Trin 10. Indtast den pinkode, der vises på tv-skærmen.

Billede med instruktioner om, at tv'et bliver registreret på din Samsung-konto Billede med instruktioner om, at tv'et bliver registreret på din Samsung-konto

Trin 11. Vent, indtil tv er registreret med din Samsung-konto.

Udført er valgt Udført er valgt

Trin 12. Indstil navnet på tv, og tryk på Udført. Registreringen er gennemført.

Bemærk: Afhængigt af smartphone-modellen kan dette navn være anderledes.

Sørg for, at dit tv er understøttet, og prøv derefter at registrere enheden på SmartThings-appen igen.

Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen

Trin 1. Tryk på Tilføj (plus-ikonet) på din smartphone.

Enhed valgt på smartthings-appen Enhed valgt på smartthings-appen

Trin 2. Tryk på Enhed.

Efter Enhedstype og tv valgt i menuen Tilføj enhed Efter Enhedstype og tv valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 3.Tryk på Efter enhedstype og tv.

Samsung valgt i menuen Tilføj enhed Samsung valgt i menuen Tilføj enhed

Trin 4. Vælg Samsung.

Sørg for, at dit tv er understøttet valgmulighed Sørg for, at dit tv er understøttet valgmulighed

Trin 5. Vælg Sørg for, at dit tv er understøttet.

Listen over understøttede enheder er valgt Listen over understøttede enheder er valgt

Trin 6. Tryk på listen over understøttede enheder.

Søgelinje valgt øverst på skærmen Søgelinje valgt øverst på skærmen

Trin 7. Hvis dit tv ikke er på listen, skal du trykke på Søg i toppen a skærmen.

Søgelinje valgt øverst på skærmen Søgelinje valgt øverst på skærmen

Trin 8. Indtast dit tv's modelnummer.

Se efter softwareopdateringer

Sørg for, at softwaren på din smartphone og SmartThings-appen er opdateret, og opdater om nødvendigt også firmwaren på dit tv.

Bemærk: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner, der kører Android 8.0 eller nyere, og iOS 12.0 eller nyere.

Menu valgt på smartthings-appen Menu valgt på smartthings-appen

Trin 1.Tryk på Menu (de tre vandrette linjer).

Indstillinger valgt på smartthings-appen Indstillinger valgt på smartthings-appen

Trin 2. Tryk på SmartThings indstillinger.

Om SmartThings valgt i menuen smartthings Indstillinger Om SmartThings valgt i menuen smartthings Indstillinger

Trin 3. Stryg til, og tryk på Om SmartThings.

Softwareopdateringsmenuen vises Softwareopdateringsmenuen vises

Trin 4. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.

Trin 1. Tryk på knappen Hjem på fjernbetjeningen naviger til Indstillinger.

Indstillinger valgt i TV-hjemmemenuen

Trin 2. Vælg Support > Softwareopdatering.

Softwareopdatering valgt i menuen Support

Trin 3. Vælg Opdater nu.

Opdater nu valgt i menuen Softwareopdatering

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.