Luister naar je media met 360 Audio van Galaxy Buds Pro

Voel het meeslepende, realistische geluid dat uit alle richtingen op je afkomt. Met 360 Audio plaatsen de Galaxy Buds Pro je in het middelpunt van je favoriete video, film of TV-show. De intelligente sensor voor bewegingsdetectie bepaalt de richting van het geluid wanneer je je hoofd beweegt, waardoor je luisterervaring een krachtig gevoel van realisme krijgt.

Let op: Voordat je onderstaande aanbevelingen voor je oplossingen uitprobeert, dien je te controleren of de software van je apparaat en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt met de nieuwste versie. Controleer hoe je de software van je mobiele apparaat in de volgende volgorde kunt bijwerken.

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software-update.

Stap 2. Tik Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Surround sound met 360 Audio

Driedimensionaal, 360 Audio biedt 360-graden surround sound voor een meeslepende omgeving terwijl je geniet van media. Het volgt je hoofdbewegingen om het te laten lijken alsof het geluid van het scherm komt door het linker en rechter geluidsvolume van de oordopjes te veranderen.

Hoe het 360 graden surround geluid op de Galaxy Buds Pro werkt

Let op: 360 Audio-ondersteuning kan variëren, afhankelijk van app en inhoud op compatibele Samsung-toestellen met One UI 3.1 of hoger.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app en tik vervolgens op het menu Geavanceerd.

Stap 2. Tik op 360 Audio. Dan ben je klaar om te genieten van een 360-graden surround sound.

De 360 Audio functie in de Galaxy Wearable App

Tips voor geluidsproblemen bij gebruik van 360 Audio

• Controleer of de oordopjes goed in je oren zitten

Als je problemen ondervindt met het geluid als je de 360 Audio-functie gebruikt, moet je ervoor zorgen dat de oordopjes perfect in je oren zitten. Als je de oordopjes niet goed draagt, werken ze mogelijk niet voor de 360-audiofunctie, of is de geluidskwaliteit slecht.

Houd de oordopjes zo vast dat je de opgedrukte richtingsmarkeringen ziet, steek de oordopjes in je oren en stel de oordopjes vervolgens af door ze te draaien totdat ze comfortabel in je oren zitten. De aanraakgevoelige sensoren detecteren dat je de oordopjes draagt wanneer je ze indoet. Vervolgens zal het oordopje een geluid laten horen om je te informeren dat het oordopje is gedetecteerd.

• Controleer of de oordopjes dicht bij het aangesloten apparaat zitten

Zorg ervoor dat de afstand tussen de oordopjes en het aangesloten apparaat dicht bij elkaar is, wij raden aan om deze functie binnen handbereik te gebruiken. Zo niet, dan kan het voorkomen dat het geluid niet vloeiend wordt weergegeven en dat de verbinding af en toe wordt verbroken.

Let op:

• Deze functie wordt mogelijk niet ondersteund vanwege de manier waarop de media wordt afgespeeld.
  • Wanneer je zich in gebieden met een slechte signaalontvangst bevindt, kan de verbinding met het mobiele toestel tijdelijk wegvallen.
  • De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.