Hoe gebruik je nieuwe widgets voor Galaxy Buds Pro?

Widgets zijn erg handig om app-informatie te bekijken of bepaalde functies te bedienen. Je kunt widgets voor je Galaxy Buds Pro toevoegen en je oordopjes gemakkelijk bedienen.

Voordat je onderstaande aanbevelingen voor je oplossingen uitprobeert, dien je te controleren of de software van je apparaat en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt met de nieuwste versie. Controleer hoe je de software van je mobiele apparaat in de volgende volgorde kunt bijwerken.

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software-update.

Stap 2. Tik Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Eenvoudige, directe toegang tot de Galaxy Buds Pro-bediening

De widgets op je startscherm helpen je bepaalde dingen bij te houden terwijl je de Galaxy Buds Pro draagt. Je kunt de batterijstatus van je oordopjes in één oogopslag zien en direct vanuit de widget schakelen tussen Actieve ruisonderdrukking, Omgevingsgeluid of Uit.

Galaxy Buds Pro Widgets op het startscherm

Hoe voeg je Galaxy Buds Pro widgets toe?

Voordat je de onderstaande gids volgt, moet je ervoor zorgen dat je je Galaxy Buds Pro aan je compatibele smartphone hebt gekoppeld en dat de Galaxy Wearable-app de nieuwste versie is.

Stap 1. Houd een lege plek op een beginscherm ingedrukt en tik vervolgens op Widgets.

Stap 2. Zoek de Galaxy Buds Pro widgets, en tik erop. Er zijn twee widgets om uit te kiezen:

Snelle bedieningspictogrammen in Galaxy Buds Pro-widget Snelle bedieningspictogrammen in Galaxy Buds Pro-widget

Met de snelle bediening kun je de modus Geluidsbeheersing wijzigen zonder de Galaxy Wearable-app te openen of je oordopjes aan te raken.

Je kunt ook Aanrakingen blokkeren selecteren om het touchpad van de oordopjes te vergrendelen.

Batterij info in Galaxy Buds Pro widget Batterij info in Galaxy Buds Pro widget

Batterij-info laat je het huidige batterijpercentage van elke oordop en het oplaadetui zien.

Het zal ook de Galaxy Wearable app openen wanneer geselecteerd.

Stap 3. Tik op de widget die je wilt toevoegen, houd deze vast en verplaats de widget over je startscherm. Je kunt de widget op het scherm laten vallen door hem los te laten.

Let op: Als je de widget niet kunt toevoegen of verwijderen uit Home is grijs weergegeven, heb je mogelijk de lay-out van het startscherm vergrendeld ingeschakeld. Om deze instelling uit te schakelen, ga je naar Instellingen > Beginscherm > schakel lay-out beginscherm vergrendelen uit.

Stap 4. Als je enkele instellingen van de widget wilt wijzigen, blijf je deze aanraken. Er verschijnt een pop-up menu. Tik op Widget-instellingen om de achtergrondkleur en transparantievan de widget te kiezen. Als je de donkere modus hebt ingeschakeld, kun je de kleur van de widget aanpassen door op de schakelaar te tikken.

Beschikbare opties voor Widget instellingen

Stap 5. Je kunt dan overschakelen op de modus Noise Control, overschakelen op Block Touchesof het batterijniveau van het doosje en de oordopjes controleren.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.