Slik setter du opp og bruker Tolk-appen på Galaxy S24

Tolk-appen på Galaxy S24 gjør det mulig for brukere å delta i samtaler uten å være hindret av språkbarrierer, og gjør kommunikasjon mer tilgjengelig for personer med ulike språkbakgrunner.

To personer som snakker sammen ved bruk av Tolk-appen for å kommunisere

Slik bruker du Tolk-appen

Slik bruker du tolk Slik bruker du tolk

Tolk oversetter personlige samtaler i sanntid og kan brukes i en rekke situasjoner både til forretningsmessige og personlige formål.

Merk: Den nedre halvdelen av skjermen gjelder for deg, og den øvre halvdelen av skjermen gjelder for personen du snakker med.

Oppsett og bruk av oversetting

Merk:

• Ved utgivelsestidspunktet støttes 13 språk (17 regioner), flere språk vil bli lagt til i fremtidige oppdateringer.
  • Støttede språk (Regioner)
    Forenklet kinesisk, engelsk (India, Storbritannia, USA), fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasil), spansk (Mexico, Spania, USA), thai, vietnamesisk.
Hurtiginnstillingpanel Hurtiginnstillingpanel

Trinn 1. Åpne Hurtiginnstillingpanelet > Velg Tolk.

Startskjermbilde for Tolk-appen Startskjermbilde for Tolk-appen

Trinn 2. Trykk på språk ved siden av mikrofonikonet nederst når du vil velge språket du skal bruke > Trykk på språk ved siden av mikrofonikonet øverst når du vil velge språket den andre taleren skal bruke.

* Trykk på Legg til språk hvis du trenger flere alternativer.

* Tillat tilgang til mikrofonen hvis en hurtigmelding vises.

Øvre halvdel av skjermen er snudd mot den andre personen Øvre halvdel av skjermen er snudd mot den andre personen

Trinn 3. Trykk på Endre visningsmodus-ikonet når du vil snu den øverste halvdelen av skjermen mot den andre personen > Trykk på Mikrofon-ikonet som vender mot deg og snakk.

* Appen vil hørbart oversette det du sier, samt vise en transkripsjon på det opprinnelige språket og en skriftlig oversettelse på den andres språk.

Nylig oversettelseshistorikk

Ikonet for flere alternativer valgt i Tolk-appen Ikonet for flere alternativer valgt i Tolk-appen

Trinn 1. Gå til Tolk-appen > Trykk på Flere alternativer-ikonet (tre vertikale prikker) > Velg Nylige.

Liste over nylige oversettelser Liste over nylige oversettelser

Trinn 2. Stryk oppover når du vil finne den oversettelsen du ønsker > Trykk på Kopier-ikonet når du vil kopiere den transkriberte oversettelsen eller trykk på Spill av-ikonet hvis du vil høre den hørbare oversettelsen.

* Oversettelser slettes etter 24 timer.

Andre innstillinger

Alternativene Nylige og Innstillinger i Tolk Alternativene Nylige og Innstillinger i Tolk

Trinn 1. Trykk på Flere alternativer-ikonet (tre vertikale prikker) > Velg Innstillinger.

Skjermbildet Tolk-innstillinger Skjermbildet Tolk-innstillinger

Trinn 2. Tilpass innstillingene ved å velge Språkpakker for tolking, Talestiler eller Trykk for å snakke.

Merk:

• Når funksjonen Trykk for å snakke er aktivert, må begge personene trykke på henholdsvis sine egne mikrofonikon hver gang de snakker.
  • Når funksjonen Trykk for å snakke er deaktivert, blir den andre personens mikrofon automatisk aktivert når den første taleren er ferdig med å snakke etter å ha trykket på mikrofon-ikonet.