Installasjon av Jet Bot

Samsung Jet Bot leveres med alt du trenger. Det er flere ting du bør sjekke når du bruker Jet Bot for første gang. Nødbryteren på siden av enheten skal slås på og Jet Bot må fullades før du starter den. Følg installasjonstrinnene under for å begynne å bruke Jet Bot.

Sjekk apparatet først

Etter at du har tatt Jet Bot ut av esken, må du sjekke enheten før du bruker den for første gang. Følg trinnene for å sjekke enheten nedenfor. Videre må du bemerke deg at Jet Bot skal være fulladet før du bruker den for første gang.

fjerne den hvite pakningen fjerne den hvite pakningen

Trinn 1. Åpne det øvre dekselet på Jet Bot og fjern den hvite pakningen.
(Kun Jet Bot, Jet Bot +)

Hvis du har en Jet Bot AI +, fjerner du klistremerker på strømbryteren på siden av produktet.

Sjekk inne i enheten Sjekk inne i enheten

Trinn 2. Sjekk at motorfilteret og finstøvfilteret er satt inn i enheten. Hvis det ikke er søppelbøtte i den, setter du inn søppelbøtten før bruk.

Det er to forskjellige typer filtre i Jet Bot.
(Jet Bot-modellen inkluderer motorfilter i søppelbøtten, mens Jet Bot AI + inkluderer et finstøvfilter inne i søppelbøtten.)

sjekk av/på-knappen sjekk av/på-knappen

Trinn 3. Fjern den gule pakningen som er festet til av/på-knappen på siden av Jet Bot og trykk på av/på-knappen for å slå på Jet Bot.

Komme i gang med Jet Bot

Når du er ferdig med å sjekke enheten, installerer du Clean Station for å lade Jet Bot. Clean Station er ladepunktet og dokkingstasjonen til Jet Bot.

tilkoblingskoder tilkoblingskoder

Trinn 1. Koble den medfølgende strømledningen til dokkingstasjonen. Plasser strømledningen inn i festesporet på baksiden av dokkingstasjonen.

korrekt plassering av clean station korrekt plassering av clean station

Trinn 2. Plasser Clean Station på en flat overflate uten hindringer, i nærheten av et strømuttak. Plasser ikke gjenstander innen 0,5 meter på hver side og 1 m fra fronten på Clean Station.

koble til strømledningen koble til strømledningen

Trinn 3. Koble kabelen til strømuttaket. Når strømmen slås på, tennes statuslampen på den øvre delen av stasjonen kort hvitt.

Merknad:

• Vær oppmerksom på at strømmen til Clean Station skal forbli på.
  • Hvis ikke Clean Station har strøm, finner ikke Jet Bot dokkingstasjonen og vil ikke bli automatisk oppladet.
Plasser Jet Bot i dokkingstasjonen Plasser Jet Bot i dokkingstasjonen

Trinn 1. Plasser Jet Bot manuelt i dokkingstasjonen for å starte lading.

sjekk det grønne lyset på indikatoren sjekk det grønne lyset på indikatoren

Trinn 2. Statusindikatoren blir grønn når ladingen er fullført.

Sjekk det grønne lyset på indikatoren Sjekk det grønne lyset på indikatoren

Trinn 1. Sjekk at statusindikatoren er grønn.

Sjekk at nødbryteren er på Sjekk at nødbryteren er på

Trinn 2. Sjekk at nødbryteren på siden er slått på eller trykk på av/på-knappen for å slå på Jet Bot.

Trykk på Start-knappen Trykk på Start-knappen

Trinn 3. Trykk på ▷∥ på toppen av Jet Bot for å starte rengjøring.

Merknad:

• Nødbryteren må slås på før du bruker enheten.
  • Jet Bot har ikke fjernkontroll. Enheten har kun funksjonene Start, Stop (Stopp) og Recharge (Lade).
  • For å bruke de forskjellige, praktiske funksjonene, kobler du Jet Bot til SmartThings-appen på smarttelefonen.

Slik bruker du de forskjellige funksjonene gjennom SmartThings-appen

Hvis du trenger mer informasjon om tilkobling av Jet Bot til SmartThings-appen og hvordan du bruker funksjonene i SmartThings, kan du følge lenkene under.

“Hvordan kan jeg koble Jet Bot til SmartThings?

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.