Puhelutoimintojen käyttäminen Galaxy Buds+ -kuulokkeilla

Kun Galaxy Buds- tai Galaxy Buds+ -kuulokkeet on yhdistetty puhelimeen, voit vastata puheluihin ja ohjata niitä ottamatta puhelinta esille. Voit lähteä lenkille tai salille milloin tahansa. Sinun ei tarvitse pelätä, että jäisit jostain paitsi. Voit hallita useita puhelutoimintoja vain napauttamalla jopa meluisassa ympäristössä. Ennen kuin kokeilet alla olevaa toimintoa, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys.

Puheluun vastaaminen tai puhelun hylkääminen

Kun saat puhelun käyttäessäsi kuulokkeita, kuulokkeet antavat merkkiäänen ja kertovat soittajan numeron tai nimen, jos se on tallennettuna yhteystietoihisi. Lue, kuinka voit vastata puheluun, vastata toiseen puheluun tai hylätä puhelun kuulokkeilla.

Kaksoisnapautus

• Vastaa puheluun tai lopeta puhelu.
  • Aseta nykyinen puhelu pitoon ja vastaa toiseen puheluun.
  • Vaihda nykyisen puhelun ja pidossa olevan puhelun välillä.
Kuulokkeiden kaksoisnapautus

Pidä painettuna

• Hylkää puhelu.
  • Ota mikrofoni käyttöön ja pois käytöstä puhelun aikana.
  • Palauta pidossa oleva puhelu nykyisen puhelun lopettamisen jälkeen.
Kuulokkeiden pitäminen painettuna

Jos et saa ilmoitusta saapuvan puhelun puhelinnumerosta tai yhteystietoihin tallennetusta nimestä, voit muokata asetuksia mobiililaitteesi Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteesta.

Vaihe 2. Napauta Ilmoitukset.

Vaihe 3. Ota ilmoitukset käyttöön, jotta saat tiedot saapuvista puheluista.

Napauta Ilmoitukset

Vaihe 4. Napauta Lue ääneenkun puhelin on käytössä, jotta saisit ilmoitukset puhelimesta kuulokkeisiin, vaikka käyttäisit puhelinta samanaikaisesti.

Määritä kuulokkeet vastaanottamaan ilmoituksia

Voit myös valita sovellukset, joista ilmoituksia annetaan ja muokata kunkin sovelluksen asetuksia avaamalla Sovellukset, joista ilmoituksia lähetetään -valikon.

Äänesi tulee aina läpi, kun soitat Samsung-kuulokkeillasi, jopa meluisassa ympäristössä. Äänesi kuuluu selkeästi tehokkaiden mikrofonien ansiosta, jotka havaitsevat äänesi ja eristävät sen taustamelusta. Kummassakin kuulokkeessa on sisäinen mikrofoni ja kaksi ulkoista mikrofonia, jotka suodattavat taustamelua.

Melua suodattavan sisäisen mikrofonin ansiosta kuulet selkeästi soittajan äänen. Ulkoiset mikrofonit kohdistuvat sinun ääneesi, jotta se kuuluu häiriöttä. Jos äänesi ei kuulu, voit kokeilla kuulokkeiden säätämistä tai tarkistaa mikrofonin äänenvoimakkuuden ja varmistaa, ettei se ole mykistetty.

Jotta ääni välittyisi paremmin puhelun toiselle osapuolelle, kannattaa ottaa käyttöön Ympäristön äänet puheluiden aikana. Käyttämällä tätä toimintoa kuulet oman äänesi selkeämmin ja voit puhua luonnollisesti, vaikka sinulla olisi kuulokkeet molemmissa korvissa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteesta.

Vaihe 2Lisäasetukset Käytä ympäristön ääniä puheluiden aikana.

Ympäristön äänien käyttäminen puheluiden aikana

Muita neuvoja äänenlaadun parantamiseen:

• Langaton verkkoyhteys saattaa katketa johtuen verkko-ongelmista tai palveluntarjoajan ongelmista. Pidä kuulokkeet etäällä sähkömagneettisista aalloista.
  • Varmista, että kuulokkeet ja Bluetooth-laite ovat Bluetooth-yhteyden kantaman alueella (10 metriä). Huomaa, että etäisyys saattaa vaihdella ympäristön mukaan.
  • Jos Galaxy Buds+ -kuulokkeiden äänenlaatu on heikko, lue Samsungin tuen ohje Mitä voin tehdä, jos Galaxy Buds+ -kuulokkeiden äänenlaatu on heikko?.