Musiikin kuunteleminen Galaxy Buds+ -kuulokkeilla

Galaxy Buds+ -kuulokkeilla voit kuunnella suosikkikappaleitasi ja soittolistojasi niin paljon kuin haluat missä tahansa. Musiikin siirtäminen kuulokkeisiin on paljon helpompaa Samsung Galaxy S20 -laitteilla, jotka muodostavat laiteparin saumattomasti. Aina musiikin siirtäminen ei ole edes tarpeen, jotta voisit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuunteleminen Galaxy Buds+ -kuulokkeilla. Ennen kuin kokeilet alla olevaa toimintoa, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys.

Toista musiikkia Galaxy Buds+ -kuulokkeista

Voit kuunnella mobiililaitteelle tallennettua musiikkia yhdistämällä kuulokkeet mobiililaitteeseen. Voit säätää äänenvoimakkuutta, ohjata toistoa ja vaihtaa kappaletta yhdistetyllä laitteella tai kuulokkeiden kosketuslevyllä. Näillä ohjeilla voit ohjata helposti toistoa kuulokkeiden kosketuslevyllä. Käynnistä ensin Galaxy Wearable -sovellus, jos haluat käyttää kosketuslevyä ohjaimena:

• Kappaleen toistaminen tai keskeyttäminen: Toista ja keskeytä kappale napauttamalla kosketuslevyä.
  • Seuraavan kappaleen toistaminen: Napauta kahdesti kosketuslevyä toiston aikana ja siirryt seuraavaan kappaleeseen.
  • Edellisen kappaleen toistaminen: Napauta kolmesti kosketuslevyä toiston aikana ja siirryt edelliseen kappaleeseen.
  • Äänenvoimakkuuden säätäminen toiston aikana: Vedä sormella kosketuslevyä ylös tai alas.
Kosketuslevyn sijainti

Voit säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuutta myös pitämällä painettuna kosketuslevyn, jos olet asettanut pikavalinnaksi pidä painettuna -toiminnon.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus.
Vaihe 2. Napauta Kosketuslevy.
Vaihe 3. Lisää äänenvoimakkuutta pitämällä painettuna oikean kuulokkeen kosketuslevy. Vapauta levy, kun äänenvoimakkuus on sopiva. Vähennä äänenvoimakkuutta pitämällä painettuna vasemman kuulokkeen kosketuslevy. Vapauta levy, kun äänenvoimakkuus on sopiva.

Pidä painettuna

Jos Galaxy Buds+ -kuulokkeiden äänenlaatu on heikko, lue Samsungin tuen ohje Mitä voin tehdä, jos Galaxy Buds+ -kuulokkeiden äänenlaatu on heikko?.

Huomautus:

• Jos valitset äänenvoimakkuuden pikavalinnaksi yhden sivun kosketuslevyn pitämisen painettuna, myös toisen puolen kosketuslevyn pikavalinnaksi asetetaan
    automaattisesti äänenvoimakkuuden säätö.
  • Säädä äänenvoimakkuutta yhdistetystä mobiililaitteesta, jos se on matala, vaikka se on täydellä tasolla.
  • Jos yhdistät kuulokkeet mobiililaitteeseen kuunnellessasi musiikkia, äänenvoimakkuus voi muuttua.
  • iOS-laitteissa voit yhdistää kuulokkeet Galaxy Buds+ -sovellukseen.
  • Pidä laite, sovellukset ja kuulokkeiden laiteohjelmisto ajan tasalla.
  • Musiikin kuunteleminen kovalla voimakkuudella voi vaurioittaa kuuloa. Jos yhdistät kuulokkeet puhelimeen tai tablettiin kuunnellessasi musiikkia, äänenvoimakkuus voi muuttua.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.