Miten muokkaat painikkeita Note10

Jos et löydä Note10-puhelimestasi virtapainiketta, älä hätäänny. Se ei ole enää puhelimen oikealla sivulla: se on vasemmalla! Se on yhdistetty Bixby-toimintoon. Tätä uutta painiketta kutsutaan sivupainikkeeksi, ja se voidaan mukauttaa suorittamaan erilaisia tehtäviä, jos esimerkiksi haluat kytkeä puhelimesi pois päältä, soittaa Bixbylle tai suorittaa muita toimintoja.

Uudessa Note10-puhelimessa on kaksi fyysistä näppäintä sen vasemmalla sivulla: äänenvoimakkuus- ja sivunäppäin. Kuten nimi antaa ymmärtää, äänenvoimakkuusnäppäintä voidaan painaa puhelin äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Sivunäppäintä tai virta-/Bixby-näppäintä voidaan painaa nopeasti, pitkään tai kahdesti erilaisten toimintojen käyttämiseksi.

Yksinään näillä näppäimillä on omat toimintonsa, mutta yhdessä niitä voidaan käyttää omien pikanäppäinten luomiseen kokemuksen virtaviivaistamiseksi.

Nämä ovat näppäimen oletustoiminnot, joita voit käyttää:

• Näyttö päälle tai pois päältä: Paina nopeasti sivunäppäintä.
  • Bixby-ääni: Paina sivunäppäintä pitkään.
  • Kameran käynnistys: Paina sivunäppäintä kahdesti.
  • Virta päälle: Paina sivunäppäintä pitkään, kun virta on pois päältä.
  • Virrankatkaisuvalikko: Paina sivu- ja äänenvoimakkuuden pienentämisnäppäintä pitkään samanaikaisesti, kun puhelin on päällä.
  • Näyttökuva: Paina lyhyesti sivu- ja äänenvoimakkuuden pienentämisnäppäintä samanaikaisesti.
Kuva, jossa äänenvoimakkuuspainike ja sivunäppäin Note10-puhelimen vasemmassa sivussa

Huomautus: Voit myös kytkeä puhelimesi pois päältä Pika-asetusten paneelista. Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta, napauta Virta-kuvaketta näytön yläkulmasta ja napauta sitten kohtaa Virta pois.

Ehkä olet tottunut siihen, että se näppäin tekee vain yhden asian, kuten herättää Bixbyn. Ei hätää, voit mukauttaa näppäimen toimimaan oman tahtosi mukaan.

Kuvakaappauksena ohjeet, kuinka Note10-puhelimessa voi mukauttaa sivunäppäimen aktivoimaan ja avaamaan Bixbyn

Siirry kohtaan Asetukset, hae ja valitse Sivunäppäin ja napauta uudestaan Sivunäppäintä. Tästä voit valita haluamasi asetukset.

Painamalla kahdesti
voit valita joko:

• Kameran pikakäynnistyksen
  • Bixbyn avaamisen
  • Avaa sovellus (Napauta Asetukset-kuvaketta sovelluksen valitsemiseksi).

Pitämällä painettuna voit valita joko:

• Bixbyn herättämisen
  • Virrankatkaisuvalikon