Miten käytät powershare galaxy puhelimellasi

Note10/Note10+ mahdollistaa virran jakamisen laitteiden välillä ilman laturia. Voit myös ladata Note10/Note10+-puhelintasi ja toista laitetta samaan aikaan.

Wireless PowerSharing Note10-puhelimesta Galaxy Watch -kelloon

Jaa virtaa laitteiden välillä

Jos toisen laitteen akku kuluu vähiin, virtaa siirretään automaattisesti Note10/Note10+-puhelimeltasi. Käynnistä vain "Wireless PowerShare" ilmoituspaneelista ja laita toinen laite keskelle Note10/Note10+-puhelintasi takakannet vastakkain. Erota laitteet toisistaan, kun riittävästi virtaa on siirretty, tai odota, kunnes toinen laite on täyteen ladattu.

Tukee WPC Qi -sertifioituja älypuhelintuotteita ja Samsungin päälle puettavia laitteita

• Puhelimet : Samsungin tai muun merkkiset älypuhelimet, jotka tukevat langatonta latausta (WPC Qi -sertifioidut laitteet). Eri laitteet saattavat ladata eri nopeudella. ※ Muiden yritysten laitteet voivat vaihdella laiteasetuksista tai rakenteesta riippuen, jopa WPC Qi -sertifioidut laitteet
  • Jos kyseessä ovat päälle puettavat laitteet, rajoitettu Samsungin päälle puettaviin laitteisiin (Gear S3/Sport, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Buds)

Huomautus: Latauskäämin paikka saattaa vaihdella mallista riippuen. Voit joutua siirtelemään laitteita, kunnes oikea kosketus löytyy.

Katso seuraava video, jossa näytetään kuinka se toimii.

How to use wireless powershare in Galaxy S10 How to use wireless powershare in Galaxy S10

Kun Note10/Note10+-puhelimesi on kytketty langalliseen lataukseen, voit ladata toista laitetta samaan aikaan.

Aktivoi kahden laitteen lataus noudattamalla alla olevia vaiheita:

1 Vedä ilmoituspaneeli alas Note10/Note10+-puhelimessasi ja napauta Wireless PowerShare -kuvaketta sen käynnistämiseksi.
2 Aseta Note10/Note10+-puhelimen takakannen keskiosa vastakkain toisen laitteen kanssa.
3 Näyttö vahvistaa, kun laitteet ovat yhteydessä. Napauta “OK”.
4 Jos vedät ilmoituspaneelin alas jälleen, viesti ilmaisee, että yhdistettyä laitetta ladataan. Wireless PowerShare -kuvake näkyy myös tilapalkissa tai Always On Display -paneelissa.

Langattoman latauksen tehokkuus riippuu laitteisiin sisäänrakennettujen latauskäämien etäisyydestä. Voit joutua siirtelemään laitteita, kunnes oikea kosketus löytyy.

Riippuen lisävarusteista tai käyttämästäsi suojakuoresta, Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi. Ennen tämän ominaisuuden käyttämistä kannattaa poistaa lisävarusteet ja puhelimen suojakuoret.

Tarkista ennen Wireless PowerShare -ominaisuuden käyttämistä myös, ettei laitteiden taustapuolella ole pölyä, likaa tai kosteutta.

Huomautus: Riippuen lisävarusteista tai käyttämästäsi suojakuoresta, Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi. Ennen Wireless PowerShare ominaisuuden käyttämistä kannattaa poistaa lisävarusteet ja puhelimen suojakuoret. Tällä ominaisuudella voi ladata vain laitteita, jotka tukevat langatonta latausta. Latausnopeus tai -teho voi vaihdella laitteen tilasta tai ympäristöstä riippuen.