Läheisyystunnistimen ongelma puheluiden aikana

Samsung on tietoinen, että läheisyystunnistimen toiminnassa on ollut ongelmia joissakin Galaxy S10 -laitteissa. Läheisyystunnistimen ongelma on korjattu uudessa ohjelmistopäivityksessä. Tämä uusin ohjelmistoversio julkaistaan kaikissa maissa.

Huomaathan: Uusien ohjelmistojen julkaisupäivämäärä saattaa vaihdella maan ja palveluntarjoajan mukaan.

Suosittelemme tarkistamaan säännöllisesti laitteesi mahdolliset ohjelmistopäivitykset Smart Switch PC:n tai FOTA:n kautta. Lue Galaxy-älypuhelimen ohjelmistopäivitysten tarkistaminen.