Kuinka Reaaliaikainen käännös -toimintoa voi käyttää puheluiden aikana Galaxy S24 -puhelimessa

S24 sisältää useita tekoälyllä varustettuja ominaisuuksia, mukaan lukien Reaaliaikainen käännös. Tämä erityinen ominaisuus kääntää puhelut reaaliajassa suoraan laitteellasi. Sinulla on käytännössä oma henkilökohtainen kääntäjä, joka helpottaa monikielistä kommunikointia.

Henkilö käyttää Reaaliaikainen käännös -toimintoa puhelinkeskustelussa.

Huomio:

• Julkaisuhetkellä tuetaan 13 kieltä (17 aluetta), tulevaisuudessa lisätään enemmän kieliä päivityksissä.

• Jotkin alla olevista tuetuista kielistä ovat saatavilla vain lataamalla kielipaketin.

• Tuetut kielet (alueet)
    Kiina (yksinkertaistettu), englanti (Intia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), ranska, saksa, hindi, italia, japani, korea, puola, portugali (Brasilia), espanja (Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), thai, vietnam.

Ennen kuin voit käyttää Reaaliaikainen käännös -toimintoa, sinun on ensin otettava ominaisuus käyttöön laitteesi asetuksissa. Seuraavat ohjeet auttavat sinua prosessin läpi.

Huomio: Varmista ennen jatkamista, että olet yhteydessä verkkoon ja kirjautunut Samsung-tilillesi.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Edistykselliset toiminnot.

Edistyksellisten toimintojen asetusnäyttö Edistyksellisten toimintojen asetusnäyttö

Vaihe 2. Napauta Edistykselliset älytoiminnot.

Edistykselliset älytoiminnot -näyttö Edistykselliset älytoiminnot -näyttö

Vaihe 3. Napauta Puhelin.

Reaaliaikainen käännös käytössä -näyttö Reaaliaikainen käännös käytössä -näyttö

Vaihe 4. Kytke kytkin asentoon Käytössä.

* Jos ponnahdusikkuna ilmestyy, kun napautat kytkintä, noudata näytöllä olevia ohjeita.

Reaaliaikainen käännös -asetusten näyttö Reaaliaikainen käännös -asetusten näyttö

Vaihe 5. Aseta kieli Minä -osiossa ja toisen henkilön kieli Muu henkilö -osiossa.

* Jos sinun täytyy ladata kieli, napauta lataa -kuvaketta tarvittavan kielen vieressä. Kun lataus on valmis, vieritä sivun yläosaan ja napauta tarvitsemaasi kieltä.

Asetukset Lisäasetukset-välilehdellä Samsung-puhelinsovelluksessa Asetukset Lisäasetukset-välilehdellä Samsung-puhelinsovelluksessa

Huomio: Voit myös siirtyä Reaaliaikainen tulkkaus -asetusten näyttöön Samsungin Puhelin-sovelluksesta > Lisää vaihtoehtoja -kuvakkeesta (kolme pystysuoraa pistettä) > Asetukset > Reaaliaikainen käännös.

Kun olet tehnyt Reaaliaikainen käännös -toiminnon asetukset laitteesi asetuksissa, on aika kokeilla tätä uutta ominaisuutta puhelun aikana.

Käynnissä oleva puhelu toisen henkilön kanssa Käynnissä oleva puhelu toisen henkilön kanssa

Vaihe 1. Soita tai vastaanota puhelu käyttäen alkuperäistä puhelinsovellusta > Napauta Puheluavustaja.

Käynnissä oleva puhelu toisen henkilön kanssa Käynnissä oleva puhelu toisen henkilön kanssa

Vaihe 2. Napauta Reaaliaikainen käännös.

Reaaliaikainen käännös puhelun aikana Reaaliaikainen käännös puhelun aikana

Vaihe 3. Bixby-ääni käyttää automaattisesti laitteesi asetuksissa valittua kielen konfiguraatiota aloittaakseen keskustelun.

Huomio: Käännöstulokset ja laatu voivat vaihdella joka kerta.

Huomautukset: Muita ominaisuuksia ovat–

• Äänen mykistys: Mahdollistaa toisen osapuolen tai oman äänen estämisen puhelussa, jolloin kuullaan vain käännös.
  • Kieli- ja ääniasetukset jokaiselle henkilölle: Mahdollistaa kielten ja äänien asettamisen käytettäväksi puheluissa tiettyjen puhelinnumeroiden tai yhteyksien kanssa.