Rengöring av Freestyle- och andra generationens Freestyle-projektorer

Vit Freestyle-projektor på ett bord

Samsungs Freestyle-projektor kommer med två funktioner som ger högupplösta och klara bilder när du tittar på innehåll. Auto Fokus justerar de projicerade bilderna och Auto Keystone justerar skärmens horisontella och vertikala orientering. Genom att hålla sensorerna och linsen rena ser du till att Freestyle kan projicera bilder av högsta kvalitet.

Rengöra linsen och sensorerna

Stäng av projektorn och torka försiktigt av linsen med en mjuk trasa. Kom ihåg att linsen är känslig mot damm.
Du kan också använda en torr bomullspinne för att ta bort damm, skräp eller andra främmande material från sensorerna ovanpå enheten.

Använd en torr bomullspinne för att rengöra Freestyle-enheten

Ta bort skyddsfilmen

Ta bort skyddsfilmen från linsen om Freestyle-enhetens Auto Focus- och Auto Keystone-funktioner inte fungerar som de ska.

Ta bort skyddsfilmen från linsen på Freestyle-enheten

Försiktighetsåtgärder vid rengöring

Nedan följer försiktighetsåtgärder som bör vidtas i samband med att du rengör din projektor:

• Rengör noggrant med en mjuk duk eller mikrofiberduk för att undvika repor.
  • Använd aldrig fönsterrengöringsmedel, tvål, pulver eller någon annan produkt som innehåller lösningsmedel såsom alkohol, bensol, ammoniak osv.
  • Undvik att spreja vatten eller annan vätska direkt på projektorn. Detta kan leda till driftstörning eller leda till en elektrisk fara.
Använd en mikrofiberduk för att rengöra Freestyle-projektorn