Så här gör du om Samsung Galaxy-lurarna inte slår på eller laddar

Om en av dina Galaxy-öronsnäckor inte laddas eller slås på kan problemet ligga i själva lurarna eller i laddningsfodralet. Användning av en laddare som inte är godkänd av Samsung kan orsaka laddningsproblem. Öronsnäckorna kan också vara skadade. Du kan försöka ladda fodralet helt, kontrollera att öronsnäckorna inte är skadade eller starta om dem.

Bild av Galaxy Buds2 Pro som laddas medan de är anslutna till en äkta Samsung-laddare.

Kontrollera din enhet

• Ladda Buds i minst 10 minuter innan du använder dem för första gången.

• Se till att använda den medföljande USB-kabeln och en Samsung-godkänd laddare. Om enheten stöder trådlös laddning är Buds kompatibla med utvalda Samsung QI-kompatibla trådlösa laddningsplattor eller telefoner som använder trådlös strömdelning.

• Kontrollera laddningsstatusen. En blinkande röd lampa indikerar att enheten inte laddas korrekt.

Steg 1. Inspektera öronsnäckorna och laddningsfodralet för skador

• Inspektera för eventuella spruckna, trasiga, böjda eller lösa delar

• Om du märker några skador, sprickor eller andra problem, betyder det att enheten har utsatts för extern påverkan. Detta kan påverka Buds och deras funktioner.

• Öronsnäckorna är inte vattentåliga.

Steg 2. Starta om den anslutna enheten

• Starta om Samsung Galaxy-enheten genom att hålla ned strömknappen och volym ned-knappen samtidigt.

Steg 3. Starta om öronsnäckorna

• Sätt i öronsnäckorna i motsvarande fack i laddningsfodralet, stäng locket och ta sedan bort öronsnäckorna efter 10 sekunder eller längre.

* Stegen för att starta om dina hörlurar varierar beroende på hörlursmodellen.

Obs! Om öronsnäckorna är laddade och problemen fortsätter efter felsökning ska du kontakta ett Samsung-servicecenter.