Vad gör jag om jag inte kan ansluta min Samsung Galaxy Watch till Wi-Fi?

Det kan finnas flera skäl till att din klocka inte vill ansluta till ett Wi-Fi-nätverk. Till exempel kan Wi-Fi-inställningarna på klockan vara avstängda, eller så kan orsaken ligga hos det trådlösa nätverk som du försöker ansluta till.

galaxy watch ansluta till wifi

1. Från klockans Hem skärm, svep nedåt från övre delen av skärmen för att öppna Snabbpanelen och tryck sedan på ikonen för Inställningar.

2. Tryck Anslutningar, och sedan på Wi-Fi.

• På Galaxy Watch3 och tidigare modeller, stäng av Bluetooth, tryck Wi-Fi, välj sedan Auto eller Alltid på.
  • På Galaxy Watch4 och Watch5, aktivera Wi-Fi.

Obs:

• När du ansluter klockan till Wi-Fi är det möjligt att du måste stänga av Bluetooth, det beror på vilken modell du har.

3. På Galaxy Watch4 och Galaxy Watch5-serien, tryck på ett tillgängligt nätverk för att ansluta till det, skriv sedan in lösenordet om det krävs.

För att ansluta till ett dolt nätverk, tryck Lägg till nätverk, välj sedan typ av Säkerhet (du kanske måste trycka på Säkerhet). Tryck sedan Nätverksnamn, skriv in namnet och lösenordet, tryck sedan på Klar. Tryck Anslut.

Obs:

• Tillgängliga funktioner och inställningar kan variera beroende på klocka, programvaruversion och mobiloperatör.
  • Aktivera funktionen Synkronisera Wi-Fi-profiler för att automatiskt ansluta till de Wi-Fi-nätverk som sparats på telefonen. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig på alla klockmodeller.
  • Wi-Fi kan inte hanteras på Galaxy Fit.

1. Anslut din smartphone till Wi-Fi -routern och kontrollera om den är ansluten till internet.

2. Om din telefon inte kan ansluta till Wi-Fi-routern, eller om du inte kan ansluta till internet när du är ansluten till routern, stäng av och slå på routern och försök ansluta igen.

Obs:

• Beroende på Wi-Fi-routerns säkerhetsinställningar kan det hända att vissa Wi-Fi-routers inte kan ansluta till Galaxy Watch.

1. Från klockans Hem skärm, svep nedåt från övre delen av skärmen för att öppna Snabbpanelen, tryck sedan på ikonen för Inställningar.

Obs:

• Du kan inte komma åt inställningarna på Galaxy Fit. Öppna Galaxy Wearable-appen på din telefon istället.

2. Tryck Allmänt, sedan Återställ och därefter Återställ igen för att bekräfta.

• På Gear Fit2 Pro, tryck Gear info och sedan Återställ Gear.
  • På Galaxy Fit, svep fram och tryck på Om band. Tryck Återställ band och sedan på Återställ för att bekräfta.

När du har återställt klockan måste du ansluta den till Galaxy Wearable-appen igen. Efter anslutningen kan du söka efter programuppdateringar.

Obs:

• Innan du gör en återställning säkerhetskopiera alltid data på klockan med hjälp av appen Galaxy Wearable. Samsung tar inte ansvar för förlorad data.