Vad är skillnaden mellan Galaxy Watch och Galaxy Watch Active?

Smartwatches Samsung Galaxy Watch und Galaxy Watch Active im Vergleich

Specifikationer

Galaxy Watch Active (SM-R500)

Galaxy Watch LTE - 46mm (SM-R805)

Galaxy Watch LTE - 42mm (SM-R815)

Galaxy Watch - 46mm (SM-R800)

Galaxy Watch - 42mm (SM-R810)

Mått (HxBxD)

Vikt

39.5 x 39.5 x 10.5mm

46g

46.0 x 49.0 x 12.9 mm; 82 g

41.9 x 45.5 x 12.6 mm; 62 g

Skärm

Super AMOLED (med AOD-funktion)

360 x 360 pixlar

2.8 cm (1.1 ")

Corning® Gorilla® Glass 3

Rund Super AMOLED (med AOD-funktion)

360 x 360 pixlar

3.3 cm (1.3 ") / 3.05 cm (1.2")

Corning® Gorilla® Glass DX +

Minne

768 MB + 4 GB (cirka 1.5 GB fritt

tillgängligt) ¹

768 MB + 4 GB (cirka 1.4 GB fritt tillgängligt) ¹

Processor

Dubbelkärnig 1.15 GHz

Exynos 9110

Dubbelkärnig 1.15 GHz

Exynos9110

eSIM-kort

NEJ

JA

(endast SM-R805 / SM-R815)

Sensorer

Accelerometer, gyro, barometer

HRM, omgivningsbelysning

Accelerometer, gyro, barometer

HRM, omgivningsbelysning

Operativsystem

Tizen OS 4.0

Tizen OS 4.0

Batteri och laddning

230 mAh (Nominell)

236 mAh (Typisk)

WPC-baserad trådlös laddning

472 mAh (Nominell) / 270 mAh (Nominell)

Trådlös laddning (WPC-induktiv)

Sensorer

Barometer

Accelerometer

Positionsgivare

Pulssensor (konstant registrering)

Sensor för omgivningsbelysning

Barometer

Accelerometer

Positionsgivare

Pulssensor (konstant registrering)

Sensor för omgivningsbelysning

Kompatibla armband

Armband i standardutförande 20 mm

Armband i standardutförande 22 mm (46 mm-modellen) Armband i standardutförande 20 mm (42 mm-modellen)

Övrigt

Lämplig för simning²

Integrerad högtalare

Lämplig för simning²

Mobil tillgänglig även utan Smartphone3

¹Användarminnet är mindre än den totala minnesstorleken på grund av operativsystemet och programvaran för enhetens funktioner. Det faktiska användarminnet varierar beroende på mobiloperatör och kan ändras efter uppdateringar av programvaran.

²Tillhandahåller vattenskydd till 5 ATM enligt ISO standard 22810. Inte lämplig för aktiviteter som att hoppa ner i en pool, sportdykning, vattenskidor eller liknande vattenaktiviteter vid höga hastigheter och/eller aktiviteter på djupt vatten.

³Endast tillgängligt med LTE-version (med aktiverat eSIM). Användning av Galaxy Watch som mobiltelefon förutsätter att det finns ett motsvarande mobiltelefonavtal (eSIM) för utvalda mobiloperatörer. Vänligen informera dig om huruvida din mobiloperatör tillhandahåller sådana mobiltelefonavtal (eSIM) och om motsvarande Galaxy Watch också är kompatibel med denna mobiloperatör.