Så här använder du tryckkommandot på Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds har flera inbyggda kommandon för att förbättra din upplevelse när du ansluter dem till en telefon eller surfplatta via Galaxy Wearable-appen. Med en enkel tryckning eller beröringsgest kan du spela musik, hoppa över låtar, svara på samtal och mer. Du kan också anpassa beröringsinställningar, justera volymen, använda röstkommandon och aktivera brusreducering och omgivande ljud.

En person som trycker på Galaxy buds2 i vänsterörat.

Obs!

• Den här artikeln är baserad på Galaxy Buds2 Pro, och funktionerna kan skilja sig mellan modeller, så läs igenom bruksanvisningen igen innan du använder dem.
  • Läs denna artikel om du vill lära dig om tryckkommandon på Galaxy Buds3 och Buds3 Pro.

Läs igenom guiden nedan för att förstå hur du kontrollerar Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro eller Galaxy Buds Pro, oavsett om du vill spela en låt eller svara på ett inkommande samtal.

Finger knackar på öronsnäckan en gång Finger knackar på öronsnäckan en gång

Tryck: Spela eller pausa en låt

Finger knackar på öronsnäckan två gånger Finger knackar på öronsnäckan två gånger

Dubbeltryck: Spela nästa låt, svara på samtal eller avsluta samtal

Finger knackar på öronsnäckan tre gånger Finger knackar på öronsnäckan tre gånger

Trippeltryck: Spela föregående låt

Finger som trycker och håller på öronsnäckan Finger som trycker och håller på öronsnäckan

Tryck och håll ned: Användarens val (ändra i inställningarna) eller Avvisa samtal

Så här ställer du in tryckkommandon för varje öronsnäcka
När du ansluter Galaxy Buds till Galaxy Wearable-appen på din telefon eller surfplatta, kan du anpassa vissa tryckkommandon för varje öronsnäcka.

Startskärmen för Galaxy Wearable Startskärmen för Galaxy Wearable

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen > Välj Tryckkontroller.

Inställningsskärm för Tryckkontroller Inställningsskärm för Tryckkontroller

Steg 2. Tryck på knappen för att aktivera Tryck och håll ned > Välj sedan Tryck och håll ned.

Inställningsskärm för Tryck och håll ned Inställningsskärm för Tryck och håll ned

Steg 3. Du kan ange detaljerade inställningar för varje öronsnäcka.

Byt bruskontroller: Tryck och håll fingret på pekdynan för att växla mellan omgivningsljud och aktiv brusreducering.

Bixby: Tryck och håll fingret på pekdynan för att aktivera Bixby röststyrning och ge kommandon precis som på din telefon.

Volym upp / ner: Tryck och håll fingret på pekdynan för att öka eller minska volymen. Om du väljer en viss volym på den ena öronsnäckan, ändras den andra automatiskt för att matcha. Om du väljer ett annat alternativ kan du fortfarande höja och sänka volymen på den anslutna enheten.

Så här överlappar du volym upp/ned med andra tryckkommandon
På Galaxy Buds-serien kan du justera volymen med hjälp av öronsnäckorna, även om du har andra tryckkommandon inställda.

Startskärmen för Galaxy Wearable Startskärmen för Galaxy Wearable

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen > Välj Hörlursinställningar.

Skärmen Hörlursinställningar Skärmen Hörlursinställningar

Steg 2. Välj Labbar.

Experimentella funktioner i Labbar Experimentella funktioner i Labbar

Steg 3. Tryck på knappen för att aktivera Dubbeltryck på hörlurskanten > Välj sedan Dubbeltryck på hörlurskanten.

Knappen Dubbeltryck på hörlurskanten och dess beskrivning Knappen Dubbeltryck på hörlurskanten och dess beskrivning

Steg 4. Kontrollera om statusen är på eller av.