Hur man använder Teckningshjälp på Samsung Galaxy-enheten

Teckningshjälp hjälper dig att förvandla enkla teckningar till fängslande konstverk med alternativet Skiss till bild från menyn Kantpaneler eller menyn Luftkommando. Lär dig hur du lägger till kreativa nya element till befintliga bilder eller förbättrar dina egna teckningar med Teckningshjälp.

Tecknad bild av en katt och hund.

Obs!

• Se till att du är inloggad på ditt Samsung-konto för att använda denna funktion.
  • Bilder som genereras av AI kommer att visa en AI-vattenstämpel i det nedre vänstra hörnet.
  • Dina teckningar skickas till en server när de genereras som bilder. De överförda uppgifterna behandlas för att tillhandahålla funktionen och lagras inte av Samsung.
  • Denna guide är baserad på One UI 6.1.1, och funktionsstöd kan variera beroende på din modell och programvaruversion.
  • Denna funktion är tillgänglig på Galaxy Z Flip6 och Z Fold6.

Om du vill använda funktionen Teckningshjälp, aktiverar du den i Inställningar. Den aktiveras också när du kör appen Skiss till bild. Om du inte vill använda den här funktionen kan du stänga av den i Inställningar.

Startskärmen för Inställningar. Startskärmen för Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Tryck på Galaxy AI > Tryck på Teckningshjälp.

Inställningar för Teckningshjälp. Inställningar för Teckningshjälp.

Steg 2. Tryck på knappen till .

Skiss till bild

"Skiss till bild" är en AI-funktion som omvandlar dina skisser till bilder i olika stilar och är tillgänglig från kantpanelerna.

Startskärm. Startskärm.

Steg 1. Svep åt vänster på den övre högra sidan av skärmen för att öppna kantpanelerna.
* Du kan aktivera kantpanelerna i Inställningar > Skärm.

Menyn Kantpaneler öppnad. Menyn Kantpaneler öppnad.

Steg 2. Välj ikonen Skiss till bild.

* Du kan också komma åt Skiss till bild från S Pen's Luftkommando-meny.

Skiss av en kanin. Skiss av en kanin.

Steg 3. Rita vad du vill på duken.

Skiss av en kanin. Skiss av en kanin.

Steg 4. Du kan också justera bakgrundsskärmens transparens för att rita längs objektet.

Skiss av en kanin. Skiss av en kanin.

Steg 5. Välj en teckningsstil för bilden du vill generera: Vattenfärg, Illustration, Skiss, Popkonst, och 3D-serie > Tryck på Generera.

Bild av en kanin under een lampa. Bild av en kanin under een lampa.

Steg 6. Svep åt sidan för att granska de genererade bildalternativen. Du kan kopiera eller spara den genererade bilden från den övre menyn.

* När du har slutfört genereringen av bilden kan du svepa åt höger för att återgå till ritningsskärmen och redigera bilden igen eller välja en annan ritstil för att generera om bilden.

Obs! Bilder som används är simulerade för illustrativa ändamål och det faktiska användargränssnittet kan variera beroende på OS-version, enhetsmodell, region, etc.