Så här laddar du en Samsung Galaxy Watch med eller utan en laddare

Se till att ladda din Galaxy Watch ordentligt, så att du kan utnyttja den fullt ut. Den bör laddas innan du använder den för första gången eller när den inte har använts på länge. En sak att komma ihåg är att batteritiden för klockan beror på Wi-Fi-anslutningen, vilka appar som används och hur ofta du ringer eller tar emot och skickar meddelanden. Informationen nedan kan hjälpa dig att ladda klockan på rätt sätt.

Galaxy Watch7 laddning, visar 75 procent.

Obs! För att undvika potentiell skada på din Galaxy Watch är det bäst att endast använda Samsung-godkända laddare, batterier, kablar och dockningsstationer.

Placera klockan på den trådlösa laddaren så att mitten av klockans baksida är i linje med mitten av den trådlösa laddaren.

Du kan också ladda Galaxy Watch via en kompatibel trådlös laddningsplatta eller en enhet med liknande funktionalitet.

Galaxy Watch kan laddas med en Galaxy-telefon via den innovativa funktionen för trådlös strömdelning.

Snabbpanelen i Samsung Galaxy. Snabbpanelen i Samsung Galaxy.

Steg 1. Svep ner från Galaxy-telefonens överkant med två fingrar för att öppna snabbpanelen > Tryck på ikonen för trådlös strömdelning.

Galaxy Watch-laddning med trådlös strömdelning. Galaxy Watch-laddning med trådlös strömdelning.

Steg 2. Placera baksidan av Galaxy Watch mot baksidan av din Galaxy-telefon (modell S10 eller högre).

Steg 3. När laddningen börjar vibrerar telefonen en gång och klockskärmen indikerar att den laddar.

Steg 4. Koppla bort enheterna och stäng av trådlös strömdelning på telefonen när tillräckligt med ström har överförts till klockan.

Ta reda på mer om hur du använder trådlös strömdelning.

Obs!

• Du kan lägga till ikonen för trådlös laddning i snabbpanelen: Tryck på pennikonen > Tryck på Fullständig redigering > Välj Trådlös laddning > Tryck på Klart.

• Om enheterna har problem med att ansluta eller om klockan laddas långsamt, tar du bort eventuella fodral eller tillbehör från enheterna.

• Se till att batteriet i telefonen du använder som laddare har minst 30% batteriladdning.

• Vissa modeller kanske inte stöder denna funktion.

Genom att aktivera Energisparläge på Galaxy Watch begränsas följande funktioner för att spara batteri:

• Stäng av: Väckningsgest, Alltid på skärmen och Wi-Fi

• Begränsa: CPU-prestanda, nätverksanvändning i bakgrunden, plats och synkronisering

• Minska: Ljusstyrka och skärmsläckartid
Startskärm för Inställningar. Startskärm för Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Tryck på Batteri.

Funktionen Energisparläge på Galaxy Watch. Funktionen Energisparläge på Galaxy Watch.

Steg 2. Tryck på Energisparläge.