Hur man byter öronkuddar på Samsung Galaxy Buds3 Pro

När du byter öronkuddar, se till att du väljer de öronkuddar som passar dina öron och byt dem på rätt sätt.

Ett par Samsung Galaxy Buds3 Pro med tre olika storlekar på öronkuddarna.

Hur man byter öronkuddar

• Var försiktig så att du inte håller dem med naglarna när du sätter på eller tar av öronkuddarna eftersom de kan orsaka att öronkuddarna går sönder.

• Tryck eller vrid inte öronkuddarna med kraft eftersom detta kan skada dem.

• Dra inte av öronkuddarna eftersom detta kan orsaka att de går sönder.

• Om en öronkudde fastnar i gapet på öronsnäckans utsida när du sätter på den, ta bort den och försök igen.

• Använd inte öronsnäckorna utan öronkuddarna påsatta eftersom det kan orsaka skada på dina öron.

Steg 1. Vänd på öronkudden som är fäst vid öronsnäckan.
* Håll i öronsnäckans huvuddel och vänd på öronkudden med handen.

Grafik som visar hur man vänder en fastsatt öronkudde.

Steg 2. Ta tag i hela öronkudde och dra ut den för att lossa.
* Var försiktig så att du inte använder naglarna när du tar tag i den inverterade öronkudden.

Grafik som visar hur man drar ut en öronkudde.

Steg 3. Välj en öronkudde som passar dina öron > Justera hörlurens högtalarsida med spåret på öronkudden och tryck in den tills du hör ett klick.

Grafik som visar hur man sätter in en öronkudde.