Galaxy AI på Galaxy Buds3 Pro och Buds3

Galaxy Buds3 Pro och Galaxy Buds3 i sina öppna fodral, bredvid varandra

Galaxy Buds3 Pro och Galaxy Buds3 är de första hörlurarna från Samsung som har Galaxy AI-teknik. Galaxy AI tar din musikupplevelse till nästa nivå genom att analysera hur du lyssnar och hur du bär hörlurarna.

Den helt nya revolutionerande designen har tagits fram för att ge ett förstklassigt och skräddarsytt ljud. De accentuerade Blade Lights på Buds3 Pro uppfyller både estetiska och funktionella krav i ett snyggt fodral med ett genomskinligt lock och en mjukt böjd form.

Så här parkopplar du Galaxy Buds3 Pro och Galaxy Buds3 med din smarttelefon

Buds3 Pro och Buds3 går automatiskt in i parkopplingsläge när du öppnar fodralet. Om detta inte sker kan du trycka på parkopplingsknappen på undersidan av fodralet i 3 sekunder efter att du har öppnat det för att aktivera parkopplingsläget.

Parkopplingsknappen sitter på undersidan av fodralet till Galaxy Buds3

Tryck på Anslut på popup-fönstret för att para ihop öronsnäckorna och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra anslutningen.

Popup-fönster för anslutning på Galaxy Buds3 Pro

Du kan också ansluta dina hörlurar via Galaxy bärbar app eller manuellt via Bluetooth-inställningarna.

Så här aktiverar du Galaxy AI för Buds3 Galaxy Buds3 Pro eller Buds3

Galaxy AI-funktioner aktiveras automatiskt när du kopplar ihop dem med din Samsung-enhet.

OBS! Galaxy AI-funktioner kan vara tillgängliga endast på utvalda Samsung-enheter.

Hur förbättrar Galaxy AI ljudkvaliteten på mina Galaxy Buds3 Pro eller Buds3?

Galaxy AI är redo att hjälpa dig hitta detaljerna i dina favoritlåtar med adaptiv EQ och ANC (aktiv brusreducering). Den optimerar ljudet beroende på formen på dina öron och hur du bär öronsnäckorna.

Buds3 Pro går ännu längre än så. Den automatiska ljudjusteringen skräddarsyr ljudinställningarna baserat på din omgivning. Om du till exempel är utomhus och det hörs en siren ändras ljudet till en mer stämningsfull inställning, medan ett oväsende som från en byggarbetsplats gör att ljudet justeras till aktiv brusreducering.

Adaptiv brusreducering på Galaxy Buds3 Pro

Tolk i realtid

Överbrygga språkbarriärer på några sekunder med Galaxy AI. Se översättningen på din Samsung Galaxy-smarttelefon och hör samtidigt hur samtalet tolkas i realtid via dina Galaxy Buds3 Pro och Buds3.

Nyp ihop och håll kvar öronsnäckorna för att aktivera lyssningsläget. Dina Galaxy Buds3 eller Buds3 Pro fortsätter att tolka när talaren pratar.

Placera telefonens mikrofon mot högtalaren för att öppna samtalsläget. Tryck kort på dina Galaxy Buds3 eller Buds3 Pro och lyssna på hur ditt samtal översätts i realtid.