Auto Zoom-funktionen på Samsung Galaxy Z Flip6

Auto Zoom är en ny funktion på Galaxy Z Flip6 som känner igen människor eller husdjur och automatiskt justerar till den optimala zoomen när du tar en bild i Flex Mode.

En inzoomad bild på Galaxy Z Flip6

Obs! Om du inte monterar din telefon stadigt när du tar ett bild kan telefonen skaka, och Auto Zoom kanske inte fungerar som den ska.

Så här använder du Auto Zoom

Auto Zoom fungerar endast i fotoläget när du fotograferar i Flex-läge. Funktionen stöds inte i andra lägen, som porträtt- eller videolägen.

Steg 1. Tryck på strömknappen eller dubbeltryck på skärmen för att väcka omslagsskärmen > Tryck och dra Kameraikonen mot mitten av omslagsskärmen.

Öppna FlexCam på Galaxy Z Flip 6

* Du kan också snabbt trycka på Power-knappen två gånger för att starta Kamera-appen.

Steg 2. Öppna vikningen för att starta Flexläge.

Galaxy Z Flip6 i Flex-läge

Steg 3. Tryck på Autozoom-ikonen för att aktivera funktionen > Zoomningen ändras automatiskt baserat på scenen och objekten.

En hund som sitter på en soffa En hund som sitter på en soffa

Auto Zoom Av

En hund som sitter på en soffa En hund som sitter på en soffa

Auto Zoom På

Obs! Om du vill lära dig mer om Flex Mode och hur du tar bilder med FlexCam-funktionen kan du läsa den här artikeln.