Varför har jag inte fått ett nytt uppdrag från min Figursamling?

Figursamling är en interaktiv funktion exklusivt utformad för Gaming Hub-appen. Den ger dig uppdrag baserade på din spelhistorik och skapar olika ägg som du kan hitta, kläcka och behålla. Varje uppdrag innehåller ett unikt ägg så ju fler spel du laddar ner, desto fler varelser samlar du.

Skärmdump av en Figursamling med ett okläckt ägg.

Figursamling-funktionen beror på vilken enhet du har och vilka spel du har installerat. När du laddar ner ett nytt spel kommer Figursamling-funktionen att avslöja ett nytt uppdrag. Detta beror dock också på vilken typ av spel du har installerat - med olika kategorier kommer olika uppdrag.  I framtiden kommer uppdragen att uppdateras