Varför får jag ett felmeddelande när jag loggar in på mitt Samsung account?

Ibland kan det uppstå problem med inloggningen på ditt Samsung account. Läs vidare så får du reda på vad du ska göra då.

Vy över Samsung accounts inloggningsskärm med ett felmeddelande.

Om du inte kan logga in bör du först kontrollera att din Android-version™ och ditt Samsung account är uppdaterade.

Besök Samsung accounts webbplats. Ibland kan inloggningsproblem orsakas av tillfälliga systemproblem.

1 Om du får ett felmeddelande som "Ett fel inträffade under en SSL-anslutning" eller "Inloggningen misslyckades på grund av skillnaden mellan aktuell tid och enhet", kontrollera datum- och tidsinställningarna på din enhet. Av säkerhetsskäl kräver Samsung account att datum- och tidsinställningarna matchar det faktiska datumet och tiden.
2 Om du fortfarande har problem med att logga in, vänligen kontakta kundsupport på Samsung accounts webbplats och välj "Skapa konto”. Välj alternativet Kontakta oss och förklara vilket felmeddelande du fick.

Våra tekniker kan också behöva få tillgång till din enhetslogg för att lösa ett problem. Så här hittar du loggen:

Ändra telefonens felsökningsläge till Hög eller Mellan:

1 Gå till Telefon på enhetens startskärm.
2 Skriv *#9900# i fältet för telefonnummer.
3 Gå till Felsökningsnivå (Debug Level) och välj HIGH (Om HIGH inte finns, tryck på MID). När du har ändrat felsökningsnivån startas telefonen om automatiskt.

Så här hämtar du loggen från din enhet:

1 Anslut din telefon till en dator med en USB-kabel.
2 I File Explorer trycker du på Telefon, kopierar mappen "Logg" och skickar den sedan. Skicka bara den fil som matchar detta format: dumpState_< code_date>.log (t.ex. dumpState_G950FXXU4DSDA_201905231831.log)