Varför fick jag inte objektet i appen efter betalning?

Beroende på din nätverksanslutning kan leveransen av objektet i appen försenas. Stäng Galaxy Store och kontrollera historiken för dina Galaxy Store-köp genom att använda följande steg:

Steg 1. Starta ”Galaxy Store”. Steg 1. Starta ”Galaxy Store”.

Steg 1. Starta ”Galaxy Store”.

Steg 2. Tryck på "Meny"-ikonen längst ner till höger på startsidan. Steg 2. Tryck på "Meny"-ikonen längst ner till höger på startsidan.

Steg 2. Välj ”Meny” på startsidan.

Steg 3. Tryck på "Kvitton" i Galaxy Store-menyn. Steg 3. Tryck på "Kvitton" i Galaxy Store-menyn.

Steg 3. Välj “Kvitton”

Steg 4. Tryck på fliken "Objekt" i menyn för ”Kvitton”. Steg 4. Tryck på fliken "Objekt" i menyn för ”Kvitton”.

Steg 4. Välj ”Objekt”.

Om du fortfarande inte har fått objektet i appen kontrollerar du om produkten har levererats till dig. Du kan göra detta genom att följa nästkommande steg:

Steg 1. ”Galaxy Store”-ikonen markerad på startsidan. Steg 1. ”Galaxy Store”-ikonen markerad på startsidan.

Steg 1. Starta ”Galaxy Store”.

Steg 2. Galaxy Stores  startsida med alternativet "Meny" markerat. Steg 2. Galaxy Stores  startsida med alternativet "Meny" markerat.

Steg 2. Välj "Meny" på startsidan.

Steg 3. Galaxy Store-menyn med alternativet ”Inställningar” markerat. Steg 3. Galaxy Store-menyn med alternativet ”Inställningar” markerat.

Steg 3. Tryck på ”Inställningar”-ikonen längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 4. Sidan för ”Inställningar” med "Hjälp" markerat. Steg 4. Sidan för ”Inställningar” med "Hjälp" markerat.

Steg 4. Välj “Hjälp”.

Om du vill ha information om Galaxy Store-uppgifter från ett kvitto så som beställningsnummer, köphistorik eller betalningsmetod, följ dessa steg:

Steg 1. Starta Galaxy Store och välj ”Meny” på startsidan. Steg 1. Starta Galaxy Store och välj ”Meny” på startsidan.

Steg 1. Starta Galaxy Store och välj Meny på startsidan.

Steg 2. Galaxy Store-menyn med valet för ”Kvitton” markerat. Steg 2. Galaxy Store-menyn med valet för ”Kvitton” markerat.

Steg 2. Välj “Kvitton”.

Steg 3. Galaxy Stores sida för “Kvitton” med alternativet för ”Objekt” markerat. Steg 3. Galaxy Stores sida för “Kvitton” med alternativet för ”Objekt” markerat.

Steg 3. Välj fliken för ”Objekt”.

Steg 4. Alternativet “Detaljer” under fliken för “Objekt” markerat. Steg 4. Alternativet “Detaljer” under fliken för “Objekt” markerat.

Steg 4. Tryck på ett objekt för att öppna kvittot.