Varför kan jag inte se installerade spelikoner på Hemskärmen eller i Appar?

Om du konfigurerar dina inställningar för Gaming Hub med valet "Bara i Gaming Hub" i menyn "Visa spelappar" visas inte ikonerna för spel du installerar på Hemskärmen eller i Appar. Så här ändrar du dina inställningar för att visa dina spelikoner där:

Inställningar i Gaming Hub -appen.

Så här aktiverar du "Visa spelappar" på Hem / Apparskärmen

• Steg 1. Tryck på menyn Mer i det övre högra hörnet av Gaming Hub-hemskärmen.
  • Steg 2. Välj Inställningar.
  • Steg 3. Välj sedan Visa spelappar.
  • Steg 4. Därefter aktiverar du I Gaming Hub och på hemskärmen och appskärmen.

※ Om din Gaming Hub-version är lägre än 7.0, finns menyn "Mer" längst ned till höger på Gaming Hub-hemskärmen.

Dina spelikoner ska nu vara synliga på skärmen Hem/Appar.

Mer-.menyn längst ner till höger i Gaming Hub-appen. Mer-.menyn längst ner till höger i Gaming Hub-appen.

Steg 1. Tryck på menyn "Mer" och gå till "Inställningar"

Välj därefter Visa spelappar. Välj därefter Visa spelappar.

Steg 2. Tryck på "Visa spelappar".

Sedan aktiverar du I Gaming Hub och på hemskärmen och appskärmen. Sedan aktiverar du I Gaming Hub och på hemskärmen och appskärmen.

Steg 3. Välj "I Gaming Hub och på hemskärmen och appskärmen".

Observera: Om du använder en annan Home Launcher än Samsung One UI Home, är alternativet Visa spelappar inte synligt i inställningarna för Gaming Hub. Den här funktionen fungerar bara på One UI Home.