Varför hörs inte något spelljud?

Om det inte hörs något när du spelar kan det vara problem med ljudinställningarna. Först bör du kontrollera om Ljudlös-funktionen på din telefon är aktiverad. "Ljudlös"-ikonen finns i området "Mina spel" (Om din Gaming Hub-version är lägre än 7.0, är ljudlösikonen längst ner i menyn "Mina spel"). Om den här funktionen är aktiverad kommer det inte att finnas något ljud under spelets gång.

Skärmdump av  Ljudlös-ikonen markerad.

Hur man stänger av Ljudlös-funktionen

1 Expandera verktygsfältet på startsidan för Gaming Hub och tryck på statusen för ljudlösikonen i området Mina spel.
2 Om Ljudlös-ikonen är överstruken betyder det att Ljudlös-funktionen är aktiverad. Tryck på ikonen igen för att sätta på ljudet.

Observera: Platsen för Ljudlös-ikonen är olika beroende på vilken enhet du använder. Den här funktionen kanske inte stöds på vissa modeller.

Gå till Gaming Hub och tryck på Ljudlös-ikonen längst ner i Mina spel för att inaktivera den. Gå till Gaming Hub och tryck på Ljudlös-ikonen längst ner i Mina spel för att inaktivera den.

Steg 1. Tryck på Ljudlös-ikonen för att stänga av funktionen.

Steg 2. Tryck på Ljudlös-ikonen för att sätta sätta på den. Steg 2. Tryck på Ljudlös-ikonen för att sätta sätta på den.

Steg 2. Tryck på Ljudlös-ikonen för att sätta på funktionen.

Steg 3. Tryck på Stäng av (endast 7.0 och högre).